19.6 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τροχαίο με τραυματίες σε γνωστό δρόμο «καρμανιόλα»

Ειδήσεις Ελλάδα

Σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων στην καρμανιόλα της Πατρών-Πύργου, κοντά στα Καμίνια, νωρίτερα το απόγευμα.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, το ένα εκ των οχημάτων που ενεπλάκη στο τροχαίο εξαιτίας της σφοδρότητας της σύγκρουσης «σκαρφάλωσε» σε παρακείμενες μπάρες. 

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά οι δύο οδηγοί των οχημάτων. Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρα.

Αδιόρθωτοι: 20χρονος έτρεχε στο Σχιστό με 199 χλμ/ώρα!

Αδιόρθωτοι και επικίνδυνοι οδηγοί δίπλα μας. Χωρίς καμία αίσθηση υπευθυνότητας, αδιάφοροι για τη δική τους ζωή και των άλλων οδηγών.

Το ραντάρ της τροχαίας «έπιασε» 199 χλμ / ‘ωρα στο Σχιστό με οδηγό έναν 20χρονο

Δεν πέρασαν λίγες ημέρες από το τραγικό τροχαίο με τους δυο νέους ανθρώπους στη Λεωφόρο Σχιστού όπου σε «ζωντανή μετάδοση» από το κινητό καρφώθηκαν με 210 χλμ / ώρα στις μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν βαρύτατα και να χάσουν τα κάτω τους άκρα – και έρχεται ένα νέο περιστατικό να προκαλέσει πραγματική ανατριχίλα! 

Ξημερώματα παραμονής Πρωτοχρονιάς, ένας 20χρονος οδηγούσε στη Λεωφόρο Σχιστού με 199 χλμ/ ώρα όπως φαίνεται και από ραντάρ της αστυνομίας που τον εντόπισε να κινείται σε έναν άκρως επικίνδυνο δρόμο με αυτή την ταχύτητα όταν το όριο είναι στα 50 χλμ/ ώρα! 

Ο 20χρονος επικίνδυνος και ανεύθυνος οδηγός, του οχήματος το οποίο δεν είχε περάσει ούτε από ΚΤΕΟ, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πειραιά ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό