17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τροχαίο ατύχημα για το πούλμαν της Ρεάλ σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Τροχαίο ατύχημα, για το πούλμαν που μετέφερε την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης, κατά την παρουσία του σε αυτοκινητόδρομο της Γερμανίας. Συγκεκριμένα, ένα αμάξι Toyota έπεσε πάνω στο πούλμαν της Βασίλισσας, χωρίς ευτυχώς να προκληθεί οποιαδήποτε ζημιά.

Οι Μερένγκες… πέταξαν Γερμανία, για να αναμετρηθούν με την Λειψία ενόψει των «16» του του Chαmpions League, με τα απρόβλεπτα να μην λείπουν από το ταξίδι.

Σχετικά με δημοσιεύματα της γερμανικής τοπικής εφημερίδας «BILD» , όταν ο οδηγός του εν λόγω Ι.Χ αντιλήφθηκε το πούλμαν των Μαδριλένων, στην προσπάθεια του να αποθανατίσει την στιγμή και να τραβήξει βίντεο, έχασε τον έλεγχο του αμαξιού με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το πούλμαν των Ισπανών.

Η σύγκρουση προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές και φθορές, χωρίς ευτυχώς κάποιον ανθρώπινο τραυματισμό. Ο Γερμανός κάτοχος του αυτοκινήτου, αποκόμισε ζημιά αξίας τριών χιλιάδων ευρώ. Από την άλλη πλευρά, δεν έχει γίνει σαφής ακόμη, το μέγεθος ζημιάς στο πούλμαν των Ισπανών, με τους αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για γρατσουνιές στην αριστερή πλευρά.

Η ισπανική «Marca» αναφέρει πάντως ότι το team και οι παίκτες δεν κατάλαβαν το παραμικρό. Εφόσον, έγινε η απαραίτητη εξακρίβωση της κατάστασης στη συνέχεια η «Βασίλισσα» συνέχισε κανονικά το ταξίδι της προς το ξενοδοχείο για την Λειψία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό