16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Τρομερό γκολ με τακουνάκι από τον Λεβαντόφσκι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι έχει δεχθεί έντονη κριτική για τις πρόσφατες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, αλλά απέδειξε για άλλη μία φορά πως η… τέχνη που είναι το ποδόσφαιρο, δεν ξεχνιέται.

Στην προπόνηση των «μπλαουγκράνα», ο Πολωνός σέντερ φορ πέτυχε ένα αδιανόητο γκολ με τακουνάκι, νικώντας τον Μαρκ-Αντρέ Τερ Στέγκεν. Μάλιστα, προκάλεσε και τον θαυμασμό του… διαχειριστή της σελίδας της Μπαρτσελόνα στα social media, ο οποίος επίσης δεν πίστευε το τι έκανε ο «Λέβα».

Από εκεί και πέρα, οι φίλοι της ομάδας θα ήθελαν να μεταφέρει αυτές τις επιδόσεις και στα παιχνίδια του συλλόγου, αφού στα τελευταία 8 ματς έχει βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις μία φορά. Γεγονός… ανήκουστο όταν μιλάμε για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο οποίος κάθε χρόνο παραλάμβανε το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Bundesliga.

Πέρυσι, ο Πολωνός πέτυχε 23 γκολ στη La Liga και τερμάτισε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ, πάνω μάλιστα και από τον Καρίμ Μπενζεμά (19). Ωστόσο, φέτος έχει βάλει μόλις 8 γκολ (πάντα για τα δικά του στάνταρ) και βρίσκεται στην 8η θέση της σχετικής λίστας.

Πάνω από εκείνον είναι οι Τζουντ Μπέλιγχαμ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπόρχα Μαγιοράλ (Χετάφε), Άλβαρο Μοράτα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άρτεμ Ντόβμπικ (Ντνίπρο), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο Μαδρίτης), Άντε Μπούντιμιρ (Οσασούνα) και Ζεράρ Μορένο (Βιγιαρεάλ).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό