20.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τρομερός Γιόκιτς και 1-0 οι Νάγκετς τους Λέικερς, ασταμάτητος Έντουαρντς με Σανς

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε ρυθμούς play offs έχει μπει ο κόσμος του ΝΒΑ, με τα παιχνίδια να έχουν αποκτήσει από νωρίς το δικό τους ενδιαφέρον. Το πρόγραμμα στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είχε τρεις αναμετρήσεις και αυτή ανάμεσα σε Νάγκετς και Λέικερς, «έκλεψε» την παράσταση. 

Οι πρωταθλητές δεν τα βρήκανε ζόρικα κόντρα στην ομάδα του Λος Άντζελες και επικράτησαν με 114-103. Ένα ματς στο οποίο ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε πάλι τα δικά του, καθώς τελείωσε το ματς με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ, 7 ασίστ και ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Για τους Λέικερς που βρίσκονται πίσω στο σκορ με 1-0 στη σειρά, ξεχώρισε ο Άντονι Ντέιβις με 32 πόντους, 14 ριμπάουντ και 5 ασίστ.

Προβάδισμα στη δική τους σειρά πήρανε και οι Τίμπεργουλβς. Η Μινεσότα υποδέχθηκε τους Σανς και κατάφερε με άνεση να πάρει την πολύ μεγάλη νίκη με 120-95. Ο Άντονι Έντουαρντς έμοιαζε ασταμάτητος, με τον νεαρό γκαρντ να ολοκληρώνει το ματς με 33 πόντους, 9 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ τρομερός ήταν και ο Ρούντι Γκομπέρ με 14 πόντους, 16 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

Στο τελευταίο ματς της βραδιάς οι Νικς υποδέχθηκαν τους Σίξερς. Από την έκβαση του αγώνα φάνηκε ότι είναι ντέρμπι, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα με 111-104. Ο Τζος Χαρτ (22 πόντοι, 13 ριμπάουντ, 2 ασίστ) και ο Τζέιλεν Μπράνσον (22 πόντοι, 7 ριμπάουντ, 7 ασίστ) ήταν μπροστάρηδες της Νέας Υόρκης.

Για τη Φιλαδέλφεια που το πάλεψε για να κάνει το break, ξεχώρισαν οι δύο συνήθης ύποπτοι. Ο Τάιριζ Μάξεϊ τελείωσε την αναμέτρηση με 33 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ ο Τζόελ Εμπίντ με 29 πόντους, 8 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό