19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τρομακτικό ατύχημα μετά από… κόντρα αυτοκινήτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Από θαύμα έζησε ο οδηγός μίας Corvette, όταν εκτινάχθηκε από το σπορ αυτοκίνητό του μετά από πολλαπλές συγκρούσεις σε ένα αυτοκίνητο, ένα στύλο και ένα δέντρο. Το ατύχημα έγινε μετά από παράνομο αγώνα σε δρόμο της κομητείας Μάριον στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Η αστυνομία αυτοκινητοδρόμων της Φλόριντα (Florida Highway Patrol) αναζητά τον οδηγό μιας Ford Mustang, η οποία «κοντραρίστηκε» με μια Chevrolet Corvette Z06 του 2016. Ο οδηγός της Corvette έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο διαλύθηκε σε πολλά κομμάτια μετά από πολλαπλές συγκρούσεις το πρωί του Σαββάτου στην κομητεία Μάριον.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο οδηγός της Corvette έχασε τον έλεγχο όταν τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν με πολύ μεγάλη ταχύτητα στη δυτική πλευρά της State Route 200. Στη συνέχεια, η Corvette συγκρούστηκε με ένα Toyota Prius του 2016 (οι δύο επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκαν) πριν βγει από το δρόμο, χτυπώντας σε ένα στύλο και μετά ένα δέντρο. Ο οδηγός της, ένας 38χρονος άγνωστος άνδρας, πετάχτηκε από το όχημα και κατέληξε 46 μέτρα μακριά από το σημείο της σύγκρουσης. Οι αξιωματικοί λένε ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο HCA Florida Ocala με σοβαρά τραυματισμένος.

Marion County Fire Rescue

Οι φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα η ομάδα διάσωσης της Πυροσβεστικής κομητείας Μάριον και το κατοίκου της περιοχής (το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από την «Florida PieLady») δείχνουν τι απέμεινε από την Corvette. Μπορούμε να δούμε κομμάτια της καμπίνας των επιβατών διάσπαρτα και άλλα εξαρτήματα όπως το πίσω κομμάτι του αυτοκινήτου, τον κινητήρα V8, το κιβώτιο ταχυτήτων και το καπό να βρίσκονται κοντά. Η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος να κρέμονται αρκετά χαμηλά. Έτσι ώστε οι πυροσβέστες έκλεισαν τον δρόμο, ώστε να γίνουν επισκευές.

 Marion County Fire Rescue

Ο οδηγός της Corvette δεν κρατείτε αυτή τη στιγμή και οι αστυνομικοί του τμήματος της Florida Highway Patrol αναφέρουν ότι η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και ότι η έρευνα είναι ακόμη σε εξέλιξη.Η Mustang περιγράφεται ως ασημί ή λευκή με φιμέ τζάμια, πιθανώς μοντέλο 2020-2023 και την αναζητά η αστυνομία μαζί με τον οδηγό της φυσικά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό