20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τριμέτωπη επίθεση Ανδρουλάκη για παρακολουθήσεις και Τέμπη []

Ειδήσεις Ελλάδα

Ανέβασε τα αντιπολιτευτικά ντεσιμπέλ ο Νίκος Ανδρουλάκης, επιτιθέμενος με σφοδρότητα από την Ολομέλεια, τόσο στον πρωθυπουργό, με επίκεντρο την υπόθεση των παρακολουθήσεων, όσο και τον Στέφανο Κασσελάκη  με αφορμή τις αναφορές του για την τραγωδία των Τεμπών, αλλά και τον Κυριάκο Βελόπουλο για το “ναι” που είπε στην αλλαγή σύνθεσης της ΑΔΑΕ και του ΕΣΡ.

«Είστε ικανοί για όλα, ο τρόπος που χρησιμοποιείτε τη θέση του πρωθυπουργού δείχνει ότι ο σκοπός αγιάζει τα μέσα. Είστε ένοχος και εσείς και το Μεγάρου Μαξίμου για το σκάνδαλο των υποκλοπών», ανέφερε, απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα, κάνοντας λόγο για εμφανή αγωνία συγκάλυψης της υπόθεσης.

φωτό eurokinissi

Από τα βέλη του δεν… γλίτωσε ούτε ο Στέφανος Κασσελάκης. «Άκουσα τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ να λέει ότι συγκρούστηκαν τα τρένα στα Τέμπη από ανθρώπινο παράγοντα. Παράξενα πράγματα, υιοθέτησε στην ουσία το αφήγημα της ΝΔ», σημείωσε αρχικώς ο Νίκος Ανδρουλάκης, για να προσθέσει στον ίδιο τόνο πως «μας είπε πριν μερικές ημέρες ότι δεν ήξερε τι έλεγε στα 24 του. Τώρα αθώωσε την κυβέρνηση για τα Τέμπη. Πάλι δεν ήξερε;», όπως διερωτήθηκε. Σημειωτέον πως το ΠΑΣΟΚ καταθέτει εντός των επόμενων ημερών αίτημα για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη σιδηροδρομική τραγωδία.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης επιτέθηκε και στον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης, ρωτώντας τον για ποιο λόγο υπερψήφισε την αλλαγή στην σύνθεση των ανεξάρτητων αρχών, λέγοντας χαρακτηριστικά «αφήστε κύριε Βελόπουλε τα εμβόλια και τις κεραλοιφές και πείτε μας ποια ήταν τα κίνητρά σας» . Όταν μάλιστα ο Κυριάκος Βελόπουλος τον εγκάλεσε από τα βουλευτικά έδρανα για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ, εκείνος απάντησε πως «εμείς τα ρυθμίσαμε τα δάνειά μας κύριε Βελόπουλε. Εσείς να μας πείτε ποια ήταν τα κίνητρά σας για να αλώσετε τις ανεξάρτητες αρχές».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό