16.7 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τριετής απαγόρευση εισόδων σε φίλους της Άρσεναλ

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της μέσα στο 2024 η Άρσεναλ. Το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα, έχει μόνο νίκες στην Premier League και βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (ισοβαθμία με τη δεύτερη Λίβερπουλ). Ο μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα, ωστόσο έχει περάσει και στα προημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπάγερν Μονάχου.

Μέσα στα ματς που έχουν δώσει το νέο έτος οι Λονδρέζοι, είναι και το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ στο FA Cup. Εκεί είχαν κάνει τη μοναδική τους ήττα, μιας και οι «reds» είχαν επικρατήσει με 2-0 στο Έμιρεϊτς. Μετά το ματς, είχε ξεκινήσει μία έρευνα, σχετικά με συνθήματα που ακούστηκαν από οπαδούς της Άρσεναλ, που μίλαγαν για τα θύματα του Χίλσμπορο.

Οι άνθρωποι των «κανονιέρηδων», βρήκανε ποιοι δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα και σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωσή της ομάδας, τους έχει επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για 3 χρόνια.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Καταδικάζουμε σθεναρά αυτήν την αποκρουστική συμπεριφορά. Έχουμε συνεργαστεί στενά με την αστυνομία για να διασφαλίσουμε ότι ελήφθησαν γρήγορα μέτρα και χαιρετίζουμε τις εντολές απαγόρευσης του ποδοσφαίρου που εκδόθηκαν. «Έχουμε μια προσέγγιση μηδενικής ανοχής για συνθήματα σχετικά με τραγωδίες και θα διασφαλίζουμε πάντα ότι θα ληφθούν ισχυρά μέτρα εναντίον όσων κρίνονται ένοχοι για τέτοια συμπεριφορά».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό