20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Τρελό φινάλε στο Χιτ – Χόρνετς με βουτιές το παρκέ στην τρομερή ανατροπή του Μαϊάμι

Ειδήσεις Ελλάδα

NBA

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ
12.10.2021 | 09:08

Φάση από το Χιτ – Χόρνετς
PRINTSCREEN

Τρελά πράγματα έγιναν στο Μαϊάμι στην νίκη των Χιτ με 104-103 επί των Χόρνετς, με το Μαϊάμι να κλείνει τον αγώνα με σερί 13-0 για να πάρει την νίκη, με το νικητήριο καλάθι να σημειώνεται έπειτα από… καραμπόλες και βουτιές στο παρκέ.

Οι Χιτ έχουν χτίσει μία φιλοσοφία που δεν δέχεται αμφισβήτησης: Θα παλεύουν κάθε κατοχή, κάθε φάση, όποιο και να είναι το σκορ, όποιοι παίκτες και να είναι στο παρκέ. Και αυτό έγινε σαφές στην φιλική νίκη τους με 104-103 επί των Χόρνετς, όπου έκλεισαν τον αγώνα με σερί 13-0 για να πάρουν την νίκη, ενώ στην προτελευταία φάση του αγώνα έπεσαν κορμιά. Κυριολεκτικά!

Με το Μαϊάμι να κυνηγάει την ολική ανατροπή και το σκορ στο 101-103, οι παίκτες του αστόχησαν σε δύο σουτ και ένα φόλοου πριν επικρατήσει χάος στο παρκέ, με παίκτες των δύο ομάδων να βουτάνε στο παρκέ για την μπάλα πριν σώσει την κατοχή ο Τζαβόντε Σμαρτ και πασάρει, μόνο και μόνο για να ξαναπάρει την μπάλα και να σημειώσει καλάθι και φάουλ, διαμορφώνοντας το – τελικό όπως αποδείχθηκε- 104-103, αφού στην επόμενη φάση ο Μίκα Πότερ έκοψε το σουτ του Τι Τζέι Θορ.

Δείτε όσα τρελά συνέβησαν στις τελευταίες στιγμές του αγώνα των Χιτ με τους Χόρνετς:

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό