18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τρελό πριμ τάζει ο πρόεδρος της Νάπολι με στόχο το Παγκόσμιο Κύπελλο συλλόγων

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Νάπολι, αναμένεται να δώσει την ρεβάνς κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τα προκριματικά του Champions League, έχοντας το θολό 1-1 αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα στο «Ντιέγκο Μαραντόνα», με στόχο όπως είναι φυσικό την νίκη.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή πρόκειται να έρθει με μια έξτρα ώθηση και παραπάνω όρεξη από τους παίκτες της Νάπολι, αφού ο πρόεδρος τους έταξε, ένα τρελό πριμ, υπό το βλέμμα του στο Μουντιάλ.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Λαουρέντις, έχει βρει ένα πολύ έξυπνο τρόπο για να κάνει τα ταμεία της Ιταλικής ομάδας να… σπάσουν και θέλει οπωσδήποτε, να πραγματοποιηθεί.

Το μεγάλο αφεντικό των «παρτενοποέι» θέλει την σίγουρη συμμετοχή της ομάδας του στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, και αυτό θα πραγματοποιηθεί μόνο με μια επικείμενη πρόκριση τους. Η τεράστια επιθυμία του, φάνηκε και στο ποσό που τους ανακοίνωσε, με το πριμ να φτάνει τα 10.000.000 ευρώ, για να περάσουν τους «μπλαουγκράνα» και να βρεθούν στα προημιτελικά. 

Στην πραγματικότητα, η Νάπολι αν καταφέρει και περάσει τους Καταλανούς, μετέπειτα θα πρέπει να υπάρξουν και κάποια ακόμη βήματά από μεριά της για να βρεθεί στο Μουντιάλ Συλλόγων. Συγκεκριμένα, η πρώτη θέση είναι… πιασμένη από την Ίντερ, με την Νάπολι και την Γιουβέντους να μάχονται για την δεύτερη.

Ουσιαστικά αν και προκύψει η πρόκρισή της, θα πρέπει να κάνει και μια συνεχόμενη μετέπειτα νίκη στους «8» της διοργάνωσης για να θεωρηθεί σίγουρη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό