21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τρελάθηκε ο Χάρντεν – Έπαιξε άμυνα στον συμπαίκτη του, Λέοναρντ πάνω στο σουτ

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι Λος Άντζελες Κλίπερς πέρασαν με άνεση από την έδρα των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς επικρατώντας με σκορ 116-103, σε ένα ματς που ήλεγχαν στη μεγαλύτερη διάρκειά του και δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα, αφού διατηρούσαν διαφορές ακόμα και πάνω από τους 20 πόντους.

Για το λόγο αυτό, οι παίκτες του Λ.Α. αποφάσισαν να βάλουν μια έξτρα δυσκολία στο παιχνίδι από μόνοι τους και στους εαυτούς τους. Και αυτό γιατί σε μια φάση κατά τα μέσα της τρίτης περιόδου, ο Τζέιμς Χάρντεν προχώρησε σε μια ανεξήγητη κίνηση, σα να έπαθε ένα μικρό… μπλακ-άουτ, ενώ άλλοι το έλαβαν καθαρά σαν τρολ.

Πιο συγκεκριμένα, ο «Μούσιας» έδωσε μια πάσα στη γωνία για τον αμαρκάριστο Καουάι Λέοναρντ ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να εκτελέσει χωρίς αντίπαλο, μέχρι που μπροστά του εμφανίστηκε ο… Τζέιμς Χάρντεν. Ο 34χρονος γκαρντ έδωσε πάσα και αμέσως πήγε να… μαρκάρει το σουτ του Λέοναρντ ο οποίος μάλιστα αστόχησε σα να εξεπλάγη από την αντίδραση του συμπαίκτη του.

Για καλή τους τύχη, οι Κλίπερς, όντας μπροστά με 81-60, διατήρησαν την κατοχή υπέρ τους και ο Χάρντεν εν συνεχεία έδωσε νέα πάσα στο τρίποντο, με τον Αμίρ Κόφι να ευστοχεί και το παιχνίδι να συνεχίζεται κανονικά.

Ωστόσο, η εν λόγω φάση έγινε, όπως καταλαβαίνει κανείς, viral στο ίντερνετ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αν μη τι άλλο δίχασε την κοινή γνώμη για το αν όντως… μπερδεύτηκε ο έμπειρος πλέι-μέικερ ή το έκανε καθαρά για τρολ που απλά απέτυχε γιατί η άμυνά του είχε αποτέλεσμα, πράγμα που δε μας έχει συνηθίσει διαχρονικά στο NBA!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό