24.4 C
Athens
Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Τραυματισμός 8χρονου από κροτίδα στην Πύλο- Διακομίστηκε στην Αθήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Σοβαροί τραυματισμοί από βεγγαλικά σκίασαν για άλλη μια χρονιά τους εορτασμούς του Πάσχα. Τέσσερα παιδιά τραυματίστηκαν, και δύο από αυτά, 13 και 14 χρονών, υπέστησαν ακρωτηριασμό δαχτύλων στην προσπάθειά τους να ανάψουν πυροτεχνήματα. Σοβαρός είναι και ο τραυματισμός ενός 27χρονου που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από το Λεωνίδιο στο νοσοκομείο «Γεννηματάς».

Την ίδια ώρα, στην Αθήνα διακομίστηκε ένα 8χρονο παιδί από την Πύλο, το οποίο τραυματίστηκε σοβαρά σήμερα το μεσημέρι από κροτίδα έξω από την εκκλησία της Μυρτιδιώτισσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 8χρονος μαζί με ένα ακόμα φίλο του βρήκαν μια πεταμένη κροτίδα η οποία δεν είχε «σκάσει». Τότε προσπάθησαν να της βάλουν φωτιά με αποτέλεσμα αυτή να «σκάσει» στα χέρια τους. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στον αντίχειρα το 8χρονο αγόρι.

Άμεσα διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και εκεί κρίθηκε ότι πρέπει να μεταβεί σε νοσοκομείο της Αττικής. Οι γονείς του με ιδιωτικό μέσο το μετέφεραν άμεσα νωρίς σήμερα το απόγευμα στο Παίδων «Αγία Σοφία» με σοβαρό τραύμα στον αντίχειρα του.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό