23.8 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση ο Φερνάντες, φόβοι για το μέγεθος της ζημιάς

Ειδήσεις Ελλάδα

ΑΕΚ

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
15.06.2023 | 10:00

Ο Πάολο Φερνάντες
INTIME

Ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε σε ατομική προπόνηση στην Ισπανία και εκφράζονται φόβοι για το μέγεθος της ζημιάς, καθώς το πρόβλημα είναι κοντά στον αχίλλειο.

Άσχημα μαντάτα έρχονται από την Ισπανία για την ΑΕΚ, καθώς ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει υποστεί τραυματισμό κοντά στο αχίλλειο και εκφράζονται φόβοι πως αυτό μπορεί να σημαίνει μακροχρόνια απουσία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις είτε στη Σαραγόσα, όπου και βρίσκεται, είτε στην Αθήνα, ώστε να γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς. Σε περίπτωση που έχει πειραχτεί ο αχίλλειος, τότε ο Φερνάντες αναμένεται να μείνει εκτός για περίπου 9 μήνες.

Αυτό αυτόματα σημαίνει πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν έναν ποδοσφαιριστή για τα άκρα της επιθετικής γραμμής προκειμένου να καλύψει το κενό που θα αφήσει ο 24χρονος μεσοεπιθετικός.

Την περσινή σεζόν ο Φερνάντες πραγματοποίησε 19 συμμετοχές με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχοντας και δύο γκολ. Μάλιστα, το ένα ήταν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet κόντρα στον ΠΑΟΚ, όταν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο πλασέ ύστερα από μαγική ντρίμπλα πάνω στον Ίνγκι Ίνγκασον.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό