17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τραυματίστηκε ο Ταβάρες, αμφίβολος για Ολυμπιακό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Ρεάλ Μαδρίτης εντυπωσιάζει με το μπάσκετ που παίζει και αυτό είναι κάτι που υποδηλώνει και η θέση της στη βαθμολογία της Euroleague. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από 21 αγωνιστικές, βρίσκεται στην πρώτη θέση, έχοντας χάσει μόλις 2 παιχνίδια. Η «βασίλισσα» δείχνει ότι έχει βάλει στόχο να κατακτήσει το κορυφαίο τρόπαιο για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, η Ρεάλ υποδέχθηκε τη Βαλένθια. Μπορεί οι «νυχτερίδες» να το πάλεψαν και να έστειλαν το ματς στην παράταση, ωστόσο η ομάδα του Τσους Ματέο, κατάφερε να πάρει τη νίκη με 96-86. Ένα παιχνίδι στο οποίο ο Έντι Ταβάρες ήταν ασταμάτητος.

Ο θηριώδης σέντερ, τελείωσε το ματς με 18 πόντους, 19 ριμπάουντ και 2 ασίστ. Ωστόσο, το παιχνίδι δεν ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο για εκείνον, μιας και όπως ανακοίνωσε η Ρεάλ, έχει ένα πρόβλημα στον πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού αστραγάλου του.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το διάστημα που ο 31χρονος θα μείνει εκτός δράσης. Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, ότι οι Μαδριλένοι, υποδέχονται στις 25 Ιανουαρίου τον Ολυμπιακό, για την 23η αγωνιστική της Euroleague. Προφανώς άμα απουσιάζει ο Ταβάρες, θα είναι μία πολύ μεγάλη απουσία για τον Ματέο.

Υπενθυμίζουμε ότι ο σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι, ήταν και ο MVP του περσινού Final Four.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό