22.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τραυματίστηκε ο Γουόκαπ και αποχώρησε για τα αποδυτήρια

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άρη για τη 12η αγωνιστική της Basket League. Το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για τις δύο ομάδες, με τους «ερυθρόλευκους» να θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους, λίγο πριν την πολύ απαιτητική διαβολοβδομάδα με τους εντός έδρας αγώνες κόντρα σε Αρμάνι Μιλάνο και Μονακό.

Παρά το γεγονός ότι η πρώτη περίοδος κυλούσε ιδανικά για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, υπήρξε μεγάλη ανησυχία στους «ερυθρόλευκους». Στο εξάλεπτο του παιχνιδιού, ο Γουόκαπ γύρισε το πόδι του μετά από προσπάθειά του για λέι απ. Ο διεθνής φόργουορντ, ζήτησε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια, προκειμένου να τσεκάρουν την κατάστασή του οι γιατροί της ομάδας.

Το θετικό είναι ότι όταν αποχώρησε από το παρκέ ο Γουόκαπ, ήταν χαμογελαστός και έδειχνε να πατάει καλά το πόδι του. Προφανώς τόσο ο ίδιος, όσο και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, θέλανε να βεβαιωθούν ότι είναι σε καλή κατάσταση ο ίδιος.

Ο Γουόκαπ δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι της ομάδας του από πέρσι. Υπενθυμίζουμε ότι ακολουθούν δύο πολύ απαιτητικά ματς για τον Ολυμπιακό, όπου άμα έρθουν τα θετικά αποτελέσματα, θα είναι… δυνατά στο κόλπο της εξάδας.

Σίγουρα όμως είναι σημαντικό να μπορέσει να δώσει το παρών ο Τόμας Γουόκαπ, ο οποίος είναι βασικότατος μέλος της ομάδας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό