20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τραυματίας αστυνομικός μετά από επεισόδια έξω από το κλειστό του Ρέντη στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο αγώνας βόλεϊ είναι για τα προημιτελικά του League Cup

Διακόπηκε το παιχνίδι στο βόλεϊ μεταξύ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Ρέντη για τα προημιτελικά του League Cup και ενώ το σκορ ήταν 1-0 σετ για τους ερυθρόλευκους, λόγω επεισοδίων που έγιναν ανάμεσα σε οπαδούς που βγήκαν από το γήπεδο και την αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξει και ένας τραυματίας αστυνομικός.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται με στόχο τη νίκη που θα δώσει και την πρόκριση -αφού δεν υπάρχει ρεβάνς- στους ημιτελικούς της διοργάνωσης, όπου περιμένει ο Πήγασος Πολίχνης. Το ντέρμπι άρχισε κανονικά και το πρώτο σετ πήγε στους Ερυθρόλευκους με 25-19 αλλά στο δεύτερο τα πράγματα στράβωσαν…

Συγκεκριμένα, με το σκορ στο 11-17 για τους πράσινους, έγινε γνωστό ότι έξω από το κλειστό γίνονται επεισόδια ανάμεσα σε περίπου 150 οπαδούς του Ολυμπιακού που έφυγαν από τις εξέδρες και βγήκαν έξω και τις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες έκαναν και χρήση δακρυγόνου.

Αυτό είχε ως συνέπεια η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική στο κλειστό και οι δύο ομάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έναν τραυματία αστυνομικό από τα επεισόδια που έλαβαν χώρα εκτός γηπέδου, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ακόμη η κατάστασή του, αν ο τραυματισμός του είναι σοβαρός ή όχι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό