21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τραγωδία στο Σπα, νεκρός έφηβος οδηγός

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο 18χρονος Ολλανδός οδηγός Ντιλάνο Φαν΄τ Χοφ σκοτώθηκε σε δυστύχημα στη διάρκεια αγώνα στην πίστα του Σπα (Βέλγιο), για το Περιφερειακό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Φόρμουλα.

Ο έφηβος οδηγός, νικητής του ισπανικού πρωταθλήματος στη F4 το 2021, ανήκε στην ολλανδική ομάδα MP Motorsport, που ανακοίνωσε τη θλιβερή είδηση. Οι ομάδες και οι οδηγοί της Φόρμουλα 2 που αγωνίστηκαν στο Γκραν Πρι της Αυστρίας τήρησαν ενός λεπτού σιγή.

«Ο Ντιλάνο πέθανε κυνηγώντας το όνειρό του να φτάσει στην κορυφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Μαζί με ολόκληρη την κοινότητα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τους αγαπημένους του», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Φόρμουλα Ένα, Στέφανο Ντομενικάλι.

Στη συγκεκριμένη πίστα, εξαιρετικά ολισθηρή άρα και επικίνδυνη όταν βρέχει, όπως σήμερα, είχε χάσει τη ζωή του πριν από τέσσερα χρόνια και ο Γάλλος Αντουάν Ουμπέρ, στη διάρκεια αγώνα της Φόρμουλα 2.

Το δυστύχημα συνέβη όταν μετά από σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο το όχημα του νεαρού άρχισε να περιστρέφεται και βρέθηκε στο δρόμο ενός άλλου οδηγού που έφτανε με πλήρη ταχύτητα.

Η σύγκρουση με το τελευταίο αυτοκίνητο ήταν εξαιρετικά βίαιη και παρά τη βοήθεια και την άμεση μεταφορά του νεαρού στο νοσοκομείο, δεν μπορούσε πια να γίνει τίποτα για τον Ντιλάνο Φαν΄τ Χοφ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό