19.3 C
Athens
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Έβαλε φωτιά και έκαψε τα 4 παιδιά της

Ειδήσεις Ελλάδα

Μία ανείπωτη τραγωδία που  δεν χωράει ο ανθρώπινος νους αποκαλύφθηκε στο Μιζούρι των ΗΠΑ με μια μητέρα να βάζει φωτιά και να προκαλεί τον θάνατο των τεσσάρων παιδιών της και της ίδιας. Κίνητρο της αδιανόητης πράξης της όπως όλα δείχνουν ήταν η πολυετή διαμάχη που είχε με τους πατέρες των παιδιών της αναφορικά με τη επιμέλεια.

Ως δράστης της φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα της Δευτέρας ονοματίστηκε η 39χρονη Μπερναντίν Προύσνερ, η οποία σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας πυρπόλησε σκόπιμα ένα στρώμα καθώς αυτό ήταν και το σημείο προέλευσης της φωτιάς.

Από τη φωτιά έχασαν τη ζωή τους οι δίδυμες Έλι και Άιβι ηλικίας 9 ετών, η 5χρονη Τζάκσον και η 2χρονη Μίλι.

Η ανατριχιαστική ανάρτηση

Γύρω στις 12:15 τα ξημερώματα της Δευτέρας —λίγες ώρες πριν ξεσπάσει η φωτιά— η 39χρονη Pruessner έκανε ανάρτηση για τα παιδιά της στο Facebook.

«… θα έκανα τα πάντα για αυτά. Αυτή είναι η αγαπημένη μου στιγμή» έγραψε κάτω από μια φωτογραφία που δείχνει τα παιδιά της να κοιμούνται στο κρεβάτι της.

Μία ημέρα πριν, την Κυριακή, είχε ανεβάσει μία σέλφι μαζί τους, γράφοντας από κάτω: «εμείς εναντίον του κόσμου. Είμαι τόσο ευλογημένη που είμαι η μαμά τους. Ζήστε κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία σας».

Διαμάχες για την επιμέλεια 

Σε ανάρτηση στη σελίδα GoFundMe για την 39χρονη αναφέρεται ότι η Προύσνερ ήταν «σε άσχημη θέση» μετά από διαμάχη με τον πατέρα των δίδυμων για την επιμέλειά τους. Όπως προέκυψε, το 2017 το ζευγάρι είχε χωρίσει με συνεπιμέλεια αλλά ο πατέρας των παιδιών το 2023 είχε προσφύγει στη δικαιοσύνη μετά την πρόθεση της 39χρονης να μετακινηθεί σε προάστιο του Σεντ Λούις. Στη δικογραφία ο πατέρας εξέφραζε την ανησυχία του για το γεγονός ότι η πρώην σύζυγός του θα ήταν πιο κοντά στη μητέρα της την οποία περιέγραφε ως «ψυχωτική».

Παρόμοια διαμάχη φέρεται να είχε η 39χρονη με τον πατέρα των δύο άλλων παιδιών με την οικογένειά της να τον κατηγορεί ότι ήταν σε συνεννόηση με τον πρώην σύζυγό της. Οι πατέρες των τεσσάρων παιδιών σε κοινή τους ανακοίνωση ανέφεραν ότι «έχουμε επικεντρωθεί στο να τιμήσουμε τις ζωές των τεσσάρων θαυμάσιων παιδιών μας και σχεδιάζουμε να το κάνουμε μαζί».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό