20.1 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τραγικό τέλος για ψαροντουφεκά στην Κρήτη

Ειδήσεις Ελλάδα

Τραγικό τέλος βρήκε ένας 65χρονος ψαροντουφεκάς στη θάλασσα, ο οποίος είχε μεταβεί το μεσημέρι της Τρίτης για ψάρεμα μαζί με έναν φίλο του σε περιοχή της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr οι δύο άνδρες βούτηξαν σε θαλάσσια περιοχή νότια του νομού Λασιθίου, κοντά στο Κουφονήσι. Λίγη ώρα αργότερα, όμως, ο φίλος του άτυχου άνδρα άρχισε να ανησυχεί καθώς ο 65χρονος δεν έβγαινε στην επιφάνεια.

Αμέσως ενημέρωσε τις αρχές και τους άνδρες του Λιμεναρχείου Ιεράπετρας, οι οποίοι με σκάφος μετέβησαν στο σημείο όπου υπέδειξε ο φίλος του άτυχου ψαροντουφεκά.

Πολύ γρήγορα στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό του. Ωστόσο, λίγο αργότερα το σώμα του άτυχου άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

neakriti.gr

Άμεσα ανασύρθηκε από το σκάφος και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου τελικά οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.

neakriti.gr

Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, ενώ περισσότερο φως στις συνθήκες του συμβάντος αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό