23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Τραγικό λάθος του Αθανασιάδη, η ΑΕΚ πέταξε δύο βαθμούς… και στις Σέρρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ΑΕΚ με κάποιον… απίστευτο τρόπο, δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε στις Σέρρες. Μετά τους δύο χαμένους βαθμούς στο Αγρίνιο (2-2), μία νέα ισοπαλία με το ίδιο σκορ, την κρατάει μακριά από την κορυφή της Super League. Σοκαριστικό λάθος του Γιώργου Αθανασιάδη στο 90+5′, με τον Κωνσταντίνο Θυμιάνη να σκοράρει για δεύτερη φορά στο ματς. Ο μαχητικός Πανσερραϊκός έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 64ο λεπτό, ωστόσο κατάφερε στο τέλος να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας.

Eurokinissi

Η «Ένωση» έτσι μένει ξανά στο -2 από τον πρωτοπόρο (προσωρινά) Παναθηναϊκό, ενώ η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ανέβηκε στους 14 βαθμούς και την 11η θέση της βαθμολογίας.

Eurokinissi

Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τους παίκτες του Ματίας Αλμέιδα, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Λάζαρο Ρότα. Από σουτ του Στίβεν Τσούμπερ, ο Παναγιώτης Κάτσικας δεν μπλόκαρε την μπάλα και ο Έλληνας αμυντικός έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Πανσερραϊκός δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε σε 1-1 στο 39′. Η υπέροχη σέντρα του Σάββα Μούργου μέσα στην περιοχή, βρήκε τελικό αποδέκτη τον Θυμιάνη, ο οποίος με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη.

Εντούτοις, οι «κιτρινόμαυροι» πήγαν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ. Στο 45ο λεπτό, η Τσούμπερ τροφοδότησε υπέροχα τον Λιβάι Γκαρσία και εκείνος πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 της ΑΕΚ, βρίσκοντας δίχτυα σε 3ο διαδοχικό παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα συνέχισε να έχει τον έλεγχο και την υπεροχή και η αποβολή στο 64′ του Έμιλ Μπέργκστρεμ, για μαρκάρισμα πάνω στον επιθετικό από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, φαινόταν πως θα «κλείδωνε» το ματς.

Η ΑΕΚ έριξε τον ρυθμό, επιχείρησε να «σφραγίσει» τους τρεις βαθμούς, αλλά η κεφαλιά του Ζίνι στο 90+2′ σταμάτησε στο δοκάρι. Άμεση «απάντηση» του Πανσερραϊκού ένα λεπτό αργότερα, με τον «κεραυνό» του Τόμας να βρίσκει στη συμβολή των δοκών. Οι γηπεδούχοι αναζητούσαν το γκολ της ισοφάρισης και αυτό εν τέλει ήρθε στο 5ο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Αθανασιάδης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα στα χέρια του και ο Θυμιάνης την έστειλε στα δίχτυα προ κενής εστίας για το τελικό 2-2.

Eurokinissi

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανσερραϊκός (Π. Γκαρσία): Κατσίκας, Θυμιάνης, Μπέργκστρομ, Ντανκερλούι, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα, Ουεντραόγκο, Σοφιανός, Μούργος, Χατζηστραβός, Άλεξιτς.

ΑΕΚ (Μ. Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Γαλανόπουλος, Γιόνσον, Ελίασον, Γκατσίνοβιτς, Τσούμπερ, Γκαρσία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό