16.6 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Τρίτωσε το κακό για τον Γιαζίτσι, πάλι μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Λιλ έχει φτιάξει τα τελευταία χρόνια μια πολύ δυνατή ομάδα και στοχεύει ψηλά στο γαλλικό πρωτάθλημα, αλλά και στο να κάνει μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Στο… τσακ δεν έγινε η αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Conference League, μιας και εκεί έλαβε απροσδόκητα τέλος η πορεία της. 

Η γαλλική ομάδα υποδέχθηκε την Άστον Βίλα, κέρδισε με 2-1 στη ρεβάνς, ωστόσο γνώρισε τον αποκλεισμό στη διαδικασία των πέναλτι. Λίγα 24ωρα μετά τη νίκη στο πρωτάθλημα επί της Στρασμπούρ (η Λιλ είναι 4η και στο -3 από τη 2η Μπρεστ), ο Γιουσούφ Γιαζίτσι βίωσε μια άσχημη εμπειρία.

Κλέφτες με σφυριά στα χέρια τους, προσπάθησαν να μπουν στο σπίτι του και να τον κλέψουν. Για καλή του τύχη δεν ήταν εκτός σπιτιού, καθώς είχε ρεπό και ξεκουραζόταν. Κάλεσε άμεσα την αστυνομία και οι αστυνομικοί πρόλαβαν να συλλάβουν τους δράστες.

Ο Τούρκος επιθετικός, έκανε ποστάρισμα στα social media και έγραψε “ξανά και ξανά” μιας και ήταν η τρίτη φορά από τότε που βρίσκεται στη Γαλλία, κατά την οποία προσπάθησαν να τον κλέψουν. Την πρώτη φορά το 2020, του είχαν “αρπάξει” το αυτοκίνητο, ενώ τον περασμένο Δεκέμβριο οι δράστες απέσπασαν πολύτιμα αντικείμενα από την οικεία του. Τρίτωσε το κακό για τον Τούρκο άσο, που το καλοκαίρι ίσως να ψάξει νέο προορισμό στην καριέρα του. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό