23.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τρίτη σύλληψη για τη θανατηφόρα καταδίωξη με θύμα αστυνομικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας ακόμη άνδρας συνελήφθη, για την θανάσιμη καταδίωξη στονΑσπρόπυργο, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 29χρονος αστυνομικός και να τραυματιστεί ένας ακόμα.

Ο 18χρονος που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση κλοπής οχημάτων σε Νίκαια και Πέραμα συνελήφθη στη Δυτική Αττική και εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για αδικήματα της σύστασης και συμμορίας εγκληματικής οργάνωσης, απείθεια, διακεκριμένες κλοπές.

Σημειώνεται ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχαν συλληφθεί επίσης ένας 17χρονος και ένας 20χρονος οι οποίοι με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα είχαν κριθεί προφυλακιστέοι.

Στις 19 Δεκεμβρίου οι αρχές  προχώρησαν στην σύλληψη ενός 17χρονου  για την θανατηφόρα καταδίωξη στον Ασπρόπυργο.

Ο 17χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη στο Πέραμα νωρίς το απόγευμα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά. Πρόκειται για τον έναν από τους δύο ταυτοποιημένους συνεργούς-μέλη της εγκληματικής οργάνωσης.

Υπενθυμίζεται, ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει ήδη στη σύλληψη 20χρονου, μέλους εγκληματικής οργάνωσης, που μαζί με συνεργούς του διέπραξε διαδοχικές κλοπές οχημάτων στο Πέραμα και τη Νίκαια Αττικής – για να διαφύγει τη σύλληψη ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και πραγματοποίησε επικίνδυνους ελιγμούς. Συνέπεια ήταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να προσκρούσουν σε περιπολικό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού, τον βαρύ τραυματισμό του συνεπιβάτη και τον ελαφρύ τραυματισμό του πληρώματος του περιπολικού.

Ο 20χρονος συνελήφθη, στις 18 Δεκεμβρίου 2023.

Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ταυτοποποιηθεί και ο 4 συνερόγς που αναζητείται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό