21 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Ερμή – Δία στις 8/12, σωστή αντίληψη και καλές συμφωνίες …

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΡΙΓΩΝΟ ΕΡΜΗ-ΔΙΑ 08.12.23

Ο Ερμής από το ζώδιο του Αιγόκερου ήδη έχει αρχίσει να προσεγγίζει τον Δία στον Ταύρο και στις 08.12 θα σχηματίσουν μεταξύ τους μια όψη τριγώνου.

Η συμβολή του Δία σε αυτόν τον καλά οργανωμένο Ερμή θα είναι αρκετά χρήσιμη αφού θα τον βοηθήσει να έχει  σωστή αντίληψη και κατεύθυνση ,σωστό και τυχερό σχεδιασμό να προνοήσει σωστά και να επικοινωνήσει αποτελεσματικά.

Ο Ερμής επίσης του εμπορίου θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει και να κάνει καλές επαγγελματικές  συμφωνίες ενώ προτάσεις που ίσως να γίνουν τώρα ,γνωριμίες και συζητήσεις για κάποια σχέδια θα επανεξεταστούν με την αναδρομή του Ερμή από τις 13.12  και θα πάρουν την τελική τους μορφή γύρω στις 19.01.24.

Επίσης επειδή η πρώτη συνάντηση των πλανητών θα γίνει με τον Δία να βρίσκεται ανάδρομος πιθανότατα κάποια θέματα να έχουν σχέση και με ιδέες ή καταστάσεις που δεν πραγματοποιήθηκαν στο παρελθόν και να επανέλθουν τώρα σαν μια θετική προοπτική που θα έχει θετικά αποτελέσματα και κυρίως  με τον Δία να γυρίζει ευθύδρομος από την πρώτη κιόλας μέρα του 2024.

Γνωριμίες επίσης από το παρελθόν αλλά και νέες συναντήσεις θα έχουν θετική και ευνοϊκή δυνατότητα ενώ κάποιοι ίσως να αποφασίσουν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους.

Θα ευνοηθούν περισσότερο τα ζώδια της Γης (Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι του 1ου δεκαημέρου)αλλά και τα ζώδια του Νερού(Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείς)

Λίγο πιο αναλυτικά για κάθε ζώδιο μπορούμε να πούμε ότι..

Οι Κριοί θα έχετε τη δυνατότητα να συζητήσετε με κάποιον εργοδότη σας για κάποια αύξηση ή κάποια αναγνώρισή σας μέσα στην εργασία σας και μια προαγωγή ενώ θα καταφέρετε να κάνετε και καλές οικονομικές συμφωνίες.

Οι Ταύροι ίσως να έχετε συζητήσεις για επαγγελματικές συμφωνίες και επαφές με το εξωτερικό ή να έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά ή νομικά θέματα ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε και ένα ταξίδι που θα έχει την προοπτική μιας γνωριμίας.Επίσης ευχάριστα νέα από τα παιδιά σας για κάποια σχέδια ή τις σπουδές τους θα είναι θετικά καθώς και η επικοινωνία μαζί τους.

ΟΙ Δίδυμοι θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε οικονομικά θέματα ,να κάνετε κάποιες συζητήσεις με δικηγόρους ή συνεργάτες για κάποιες ρυθμίσεις,ενώ θα έχετε στήριξη και από το ταίρι σας σε ψυχολογικό,οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο.

Οι Καρκίνοι θα ευνοηθείτε με μια νέα γνωριμία ή κάποια πρόταση συνεργασίας και ίσως να έχετε ευχάριστα νέα ή βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα.Νέες γνωριμίες ίσως να έχουν θετικότητα αλλά ίσως να εμφανιστεί και κάποια γνωριμία από το παρελθόν που δεν είχε προχωρήσει και ίσως να έχει μια δεύτερη ευκαιρία τώρα.

Οι Λέοντες θα ασχοληθείτε αρκετά με τις υποχρεώσεις σας και την εργασία σας ,κάποιοι ίσως να συζητήσετε και για κάποιες οικονομικές συμφωνίες και ίσως να έχετε κάποια υποστήριξη ώστε να έχετε κάποια προώθηση στην καριέρα σας με κάποια δημιουργικά σας σχέδια.Επίλυση επίσης κάποιων καταστάσεων θα είναι πιο εύκολη καθώς και κάποια ικανοποίηση από τα παιδιά σας.

Οι Παρθένοι εργάζεστε μεθοδικά για κάποια δημιουργικά σας σχέδια και ίσως να έχετε προτάσεις από το εξωτερικό και κάποιες συνεργασίες που ίσως να βρίσκονται πιο μακριά από την βάση σας και θα πάρετε ικανοποίηση.Ωστόσο δεν αποκλείονται και οι νέες γνωριμίες ενώ κάποιοι ίσως να έχετε νέα από το ταίρι σας που θα είναι αρκετά ευχάριστα.

Οι Ζυγοί που έχετε κάποια δυσκολία στην επικοινωνία με την οικογένειά σας ή ίσως κάποιες εκκρεμότητες θα έχετε πιο εύκολη προσέγγιση τώρα ενώ κάποιοι ίσως να θελήσετε να τακτοποιήσετε θέματα γραφειοκρατικά κάποιου ακινήτου ή κληρονομικά .

Οι Σκορπιοί θα έχετε καλή επικοινωνία με το περιβάλλον σας και με τα αδέλφια σας,κάποιοι ίσως να κάνετε νέες γνωριμίες ενώ κάποιοι εάν έχετε μια σχέση ίσως να συζητήσετε για την προοπτική δέσμευσης.Συμφωνίες και προτάσεις συνεργασίας ίσως να υπάρξουν καθώς και ευχάριστα νέα.

ΟΙ Τοξότες θα έχετε κάποιες θετικές εξελίξεις μέσα στην εργασία σας και ίσως να έχετε κάποια έσοδα ,θα κάνετε επίσης καλύτερη διαχείριση των οικονομικών σας ενώ θα έχετε και περισσότερη ασφάλεια συναισθηματική ή οικονομική από κάποιες θετικές συγκυρίες που θα προκύψουν.

Οι Αιγόκεροι θα έχετε προτάσεις συνεργασίας ίσως και σε ένα δημιουργικό σχέδιο ωστόσο το καλύτερο είναι ότι θα έχετε την εύνοια μιας νέας γνωριμίας,την δημιουργία μιας σχέσης ,τον ερχομό μιας εγκυμοσύνης αλλά και την καλή επικοινωνία με τα παιδιά σας ή κάποια ευχάριστα νέα από αυτά.

Οι Υδροχόοι θα ασχοληθείτε με θέματα οικογενειακά και θα μπορέσετε να επιλύσετε εκκρεμότητες είτε οικονομικές είτε προσωπικές ενώ ίσως να έχετε καλύτερη επικοινωνία με την οικογένειά σας και τα παιδιά σας.

Οι Ιχθείς θα έχετε προτάσεις συνεργασίας αλλά και επαφές με φιλικά σας πρόσωπα,γνωριμίες και ίσως την εξέλιξη κάποιας σχέσης αλλά και ίσως κάποια ευχάριστα νέα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιους στόχους σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό