17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα στις 6/11 ποια ζώδια θα ζήσουν μοιραίους έρωτες ;

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΡΙΓΩΝΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ –ΠΛΟΥΤΩΝΑ ΣΤΙΣ 06/11/2023

Οι προσωπικές μας σχέσεις για να διατηρηθούν στον χρόνο, εκτός από καλή επικοινωνία,σεβασμό και κατανόηση, χρειάζονται πάθος και μια καλή ερωτική ζωή. Ο πλανήτης πουεκπροσωπεί τον έρωτα στην ζωή μας είναι η Αφροδίτη, η οποία στις 06/11 από το ζώδιο τηςΠαρθένου θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον πλανήτη που συμβολίζει την δύναμη καιτην μεταμόρφωση, τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω (28 ο 04’). Κάτω από τηνεπιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα δούμε τοπάθος να αναζωπυρώνεται στις ερωτικές μας σχέσεις και να τις μεταμορφώνει, δίνονταςκαι σε αρκετές από αυτές, μια δεύτερη ευκαιρία. Σε ότι αφορά τους αδέσμευτους, είναιπιθανό να γνωρίσουν ένα μοιραίο έρωτα ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στηνμελλοντική μας ζωή. Η Αφροδίτη όμως, έχει άμεση σχέση και με την εμφάνιση μας, γι’ αυτότο λόγο, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές για να προχωρήσουμε σε ριζικές αλλαγές στηνεμφάνιση μας, οι οποίες θα μας αρέσουν , οι οποίες θα μεταμορφώσουν την εικόνα μας καιθα μας βοηθήσουν να κερδίσουμε την μάχη με τις ανασφάλειες . Δεν πρέπει να ξεχνάμεκαι την άλλη ιδιότητα της Αφροδίτης, καθώς είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης,αυτό σημαίνει ότι αυτή η όψη, ευνοεί τις οικονομικές συνεργασίες με ισχυρούς. Η όψητριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τουςεκπροσώπους τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους ) των 2 τελευταίωνημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Ηθετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+.Ας δούμε τι θα φέρει στα ζώδια που επηρεάζει.

ΤΑΥΡΟΣΣτιγμές γεμάτες ένταση και πάθος θα ζήσετε εσείς οι Ταύροι. Αυτό που πρέπει να κάνετεείναι να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες για να αναζωπυρώσετε το πάθος στην ερωτικήσας ζωή με τον ταίρι σας, ενώ παράλληλα, με την βοήθεια ενός ισχυρού προσώπου από τοφιλικό σας κύκλο θα έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε ένα άτομο με το οποίο στο μέλλονθα συνεργαστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΌπως θα έχετε παρατηρήσει το τελευταίο χρονικό διάστημα, η παρουσία σας δεν περνάειαπαρατήρητη. Χρησιμοποιώντας το δυνατό σας όπλο, που δεν είναι άλλο από την γοητείασας, θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο καιστην δουλειά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα ζήσουν στιγμές γεμάτεςένταση και πάθος, ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό, να γνωρίσουν αυτές τις ημέρες, έναμοιραίο έρωτα, ο οποίος θα αλλάξει τόσο την Κοσμοθεωρία τους, όσο και την ζωή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΤα νέα επαγγελματικά σας σχέδια ήρθε η ώρα να γίνουν πραγματικότητα. Η σκληρήδουλειά που έχετε κάνει όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε η ώρα να επιβραβευθεί, ενώ σημαντικήθα είναι και η προστασία που θα έχετε από ισχυρά πρόσωπα. Σε προσωπικό επίπεδο, είναιπιθανό ένα άτομο που θα γνωρίσετε από το εξωτερικό ή που μένει εκτός χώρας, να είναι ηαφορμή σύντομα να γίνεται ερωτικοί μετανάστες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό