17.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα, Η ερωτική μας ζωή μεταμορφώνεται !!

Ειδήσεις Ελλάδα

Τρόπους για να αναζωπυρώσουμε το πάθος στην ερωτική μας ζωή θα προσπαθήσουμε να βρούμε αυτές τις ημέρες. Στις 11/04 η Αφροδίτη, λίγη ώρα μετά την είσοδο της Αφροδίτης στους Διδύμους  θα σχηματίσει όψη τριγώνου  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου(00ο 16’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, θα έχουμε την δυνατότητα να μεταμορφώσουμε τις ερωτικές μας σχέσεις, δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία σε όσες θεωρούμε ότι πραγματικά το αξίζουν.  Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το γεγονός ότι θα είμαστε πιο ευέλικτοι, ενώ θα μας είναι πιο εύκολο να εξωτερικεύσουμε τις σκέψεις και τα συναισθήματα και να εκφράσουμε πράγματα τα οποία κρατάγαμε βαθιά μέσα μας, και να ανανεώσουμε την ερωτική μας ζωή.

Επίσης, αυτές οι μέρες είναι ιδανικές  για να   προχωρήσουμε σε ριζικές  αλλαγές στην εμφάνιση μας και ουσιαστικά να μεταμορφώσουμε την εξωτερική μας εμφάνιση, και να ξαναβρούμε την αυτοπεποίθηση μας . Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό κάποιοι από εμάς να γνωρίσουμε τον μοιραίο έρωτα της ζωής μας.  Όπως έχουμε πει και στο παρελθόν η  Αφροδίτη είναι ένας σημαντικός οικονομικός δείκτης, γι’ αυτό και η όψη αυτή, είναι ιδανική για να προχωρήσουμε σε ισχυρές οικονομικές συνεργασίες.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον    Πλούτωνα θα επηρεάσει θετικά τους εκπροσώπους τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους )  των 2 πρώτων ημερών καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα. Η θετική επιρροή τις όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+. Η επόμενη συνάντηση των δύο αυτών πλανητών θα είναι σε όψη αντίθεσης στις 06/06.

Για τα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα λειτουργήσει ως η κινητήριος τους δύναμη, στην προσπάθεια τους να πετύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους, ενώ αν χρειαστεί δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν την γοητεία τους για να προσεγγίσουν ένα άτομο από το φιλικό ή κοινωνικό τους κύκλο το οποίο βρίσκετε σε θέση ισχύος και μπορεί να τους βοηθήσει.  Σε προσωπικό επίπεδο,  θα έρθουν πολύ κοντά με ένα άτομο από το φιλικό τους περιβάλλον το οποίο θα γοητευτεί από το μυαλό, το χιούμορ άλλα και τον ερωτισμό που εκπέμπουν.

Για τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να πετύχουν τους φιλόδοξους στόχους τους και να ξεχωρίσουν στην δουλειά τους, και να βάλουν το επόμενο λιθαράκι στην καριέρα τους. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν έντονες ερωτικές στιγμές με ένα άτομο από το χώρο της δουλειάς τους, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανόν να αποφασίσουν ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξουν ριζικά την εικόνα τους.

Για τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους βοηθήσει να βάλουν σε πρακτική εφαρμογή τα νέα επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία και θα είναι πετυχημένα, επίσης αυτές τις ημέρες θα έχουν την δυνατότητα να προχωρήσουν και σε πετυχημένες οικονομικές συνεργασίες. Σε προσωπικό επίπεδο, οι δεσμευμένοι θα έχουν την ευκαιρία να αναθερμάνουν την ερωτική τους ζωή  με το ταίρι τους , ενώ οι αδέσμευτοι είναι πιθανό να γνωρίσουν τον μοιραίο έρωτα της ζωής τους.

Για τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου  που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από τους Διδύμους  με τον Πλούτωνα από το ζώδιο του Υδροχόου, θα τους ωθήσει να κινηθούν παρασκηνιακά και να προχωρήσουν σε μυστικές οικονομικές  συμφωνίες, οι οποίες όταν ολοκληρωθούν θα τους φέρουν σημαντικά κέρδη . Ενώ,  σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ζήσουν ένα μοιραίο έρωτα , ο οποίος θα πρέπει να μείνει για λίγο καιρό μακριά από τα φώτα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό