17.6 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Τρίγωνο Αφροδίτης – ανάδρομου Ουρανού, Όλα αλλάζουν ξαφνικά στην ερωτική μας ζωή ..

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πνεύμα των Χριστουγέννων έχει αρχίσει σταδιακά να μας διακατέχει, όπως και η επιθυμία μας να αλλάξει η ζωή μας, προς το καλύτερο, ξαφνικά. Η αφορμή θα μας δοθεί στις 22/12,  όταν και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (15ο 22’).

Κάτω από την επιρροή της όψης τριγώνου της Αφροδίτης με τον ανάδρομο Ουρανό, θα πρέπει να προετοιμαστούμε για ξαφνικά γεγονότα τα οποία μόνο χαρά μπορεί να μας φέρουν, καθώς θα είναι αυτά που θα αλλάξουν και την εικόνα μας, για παράδειγμα ένας κεραυνοβόλος  έρωτας ανάμεσα σε ανθρώπους σε δύο εντελώς ασύμβατους ανθρώπους. Επίσης, μπορεί να έχουμε απρόσμενες εξελίξεις, και γιατί όχι να αναγεννηθούν ερωτικές σχέσεις οι οποίες είχαν φτάσει σε ένα τέλμα. Νέα πνοή στην αναθέρμανση της ερωτικής μας ζωής , και κατ’ επέκταση και στις σχέσεις μας θα παίξει το γεγονός ότι θα αφήσουμε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα πειραματιστούμε ερωτικά με τον σύντροφο μας.

Επίσης, μιας και είναι ημέρες γιορτής και χαράς, θα βρούμε τρόπους για να δείξουμε στους δικούς μας ανθρώπους την αγάπη και την ευγνωμοσύνη που νιώθουμε για αυτούς.  Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να δεχτούμε και μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση η οποία θα δώσει όχι μόνο νέα ώθηση στην καριέρα μας, αλλά και σημαντική οικονομική ανάσα. Σε ότι αφορά την εμφάνιση μας, λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την χρονιά μπορούμε να τολμήσουμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνιση, η οποία θα μας ανανεώσει.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει θετικά τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους)  που έχουν γεννηθεί στα μέσα  του 2ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για 6 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω  με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, υπόσχεται να σας φέρει μια απρόσμενη επαγγελματική πρόταση, η οποία θα δώσει νέα πνοή στην καριέρα σας, αλλά και στο πορτοφόλι σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα αφήσετε στην άκρη τους ενδοιασμούς και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές για το ταίρι σας, οι οποίες μόνο καλό θα κάνουν στην εικόνα σας.

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, μόνο θετικές εξελίξεις μπορεί να φέρει σε εσάς. Σε επαγγελματικό επίπεδο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε τροχιά υλοποίησης τα πιο τολμηρά επαγγελματικά σας πλάνα. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια σχέση που έμοιαζε ότι φτάνει στο τέλος της να αναγεννηθεί, ενώ μπορεί να έχετε και κεραυνοβόλους νέους έρωτες.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα φέρει απρόσμενες εξελίξεις στην δουλειά τους, με αποτέλεσμα αρκετοί από εσάς την στιγμή που νιώθατε απογοητευμένοι να λάβετε την επιβράβευση και την δικαίωση των κόπων σας. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό ορισμένοι από εσάς να ζήσετε ένα κεραυνοβόλο έρωτα με ένα συνάδελφο σας, ενώ κάποιοι άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στην εμφάνιση τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει η  Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω με τον ανάδρομο Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου, θα τους βοηθήσει να βρουν έξυπνους τρόπους για να προβάλλουν τον εαυτό τους και τις επιτυχίες τους, ενώ είναι πιθανό να βρουν ξαφνικά και σημαντικούς συμμάχους μέσα από το φιλικό και κοινωνικό τους κύκλο. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό μια φιλική σχέση ξαφνικά να γίνει ερωτική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό