23.5 C
Athens
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 20/11

Ειδήσεις Ελλάδα

ΤΡΙΓΩΝΟ ΗΛΙΟΥ-ΠΛΟΥΤΩΝΑ

Στις 20.11 ο Ήλιος από τον Σκορπιό θα σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα πουθα δώσει αρκετή δύναμη και σθένος σε κάποιους από εμάς αλλά και δυνατότητα ναεκφράσουμε την δύναμή μας αλλά και να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε.Ο Ήλιος στην κυβέρνηση του Πλούτωνα και του Άρη και ο Πλούτωνας στην έξαρση του Άρηθα είναι σε θέση να συνεργαστούν για να διεκδικήσουν αναγνώριση και εξουσία.Σε πολλές περιπτώσεις ωστόσο το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει μια βαθιάμεταμόρφωση στη ζωή μας ,να μας δώσει εξουσία και δύναμη αλλά να έχουμε καιυποστήριξη από πιο δυνατούς ανθρώπους ή να κάνουμε κάποιες σημαντικές συνεργασίες.Σε κάποιες ππεριπτώσεις θα φέρει αντοχή και σωματική δύναμη αλλά και μεγάληαναρρωτική ικανότητα.Ωστόσο ίσως να δώσει έντονο μαγνητισμό κυρίως στους άντρες και σε ένα προσωπικόεπίπεδο να φέρει την εκδήλωση των συναισθημάτων μας με έντονο πάθος αλλά καιδιεκδίκηση.Θα επηρεαστούν θετικά τα ζώδια του Νερού του 3 ου δεκαημέρου Καρκίνοι-Σκορπιοί-Ιχθείςαλλά και τα ζώδια της Γης του 3 ου δεκαημέρου Ταύροι-Παρθένοι-Αιγόκεροι.Πιο αναλυτικά..

Οι Κριοί ίσως να έχετε κάποιες σημαντικές εξελίξεις στην καριέρα σας αλλά ίσως να κάνετεκάποια σημαντική συνεργασία που θα σας παρέχει στήριξη ενώ ίσως να κάνετε και μιαπολύ έντονη γνωριμία.

Οι Ταύροι επίσης ίσως να κάνετε κάποια σημαντική συνεργασία αλλά ίσως και κάποιαερωτική γνωριμία ,κάποιοι θα έχετε βοήθεια ώστε να τακτοποιήσετε νομικά θέματαοικογενειακά αλλά ίσως να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να κάνετε ένα ταξίδι.

Οι Δίδυμοι θα έχετε βοήθεια σε οικονομικά θέματα και ίσως να έχετε βοήθεια ή έσοδα απότην εργασία σας ώστε να τακτοποιήσετε οφειλές ενώ ίσως να έχετε και κάποια σημαντικήπληροφορία που θα σας διευκολύνει αρκετά.Επίσης κάποια σημαντική γνωριμία μέσα στονχώρο εργασίας σας ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

Οι Καρκίνοι παρόλο που οι σχέσεις σας περνάνε από βαθιά μεταμόρφωση και κάποιοιίσως να βρίσκεστε σε ένα μεταίχμιο το τρίγωνο Ηλίου-Πλούτωνα θα σας βοηθήσει νακάνετε μια σημαντική γνωριμία ή συνεργασία αλλά ίσως να καταφέρετε να επικοινωνήσετεπιο ουσιαστικά με τα παιδιά σας ή το ταίρι σας ενώ κάποιοι ίσως να κάνετε μια πολύέντονη ερωτική γνωριμία.

Οι Λέοντες θα βρείτε λύσεις σε θέματα οικογενειακά ενώ ίσως να θελήσετε να κάνετεβαθιές αλλαγές μέσα στην καθημερινότητά σας ή το σπίτι σας αλλά και την οικογένειά σαςενώ κάποιοι θα έχετε σημαντική βοήθεια από την οικογένειά σας σε κληρονομικά ή κάποιεςοφειλές σας.

Οι Παρθένοι θα έχετε μεγάλη αναγνώριση και κάποιοι θα έχετε σημαντική υποστήριξηστην καριέρα σας καθώς ίσως να κάνετε και μια πολύ σημνατική συνεργασία.Κάποιοιωστόσο ίσως να κάνετε και μια πολύ έντονη ερωτική γνωριμία .

Οι Ζυγοί ίσως να επιλύσετε πιο εύκολα θέματα της οικογένειάς σας ή να έχετε σημαντικήβοήθεια από φίλους σε θέματα οικογενειακά ενώ κάποιοι ίσως να έχετε έσοδα που θα σαςβοηθήσουν να αναμορφώσετε το σπίτι σας ή να νοιώσετε πιο ασφαλείς.

Οι Σκορπιοί ίσως να κάνετε κάποια σημαντική συνεργασία ή να πετύχετε μια σημαντικήσυμφωνία ωστόσο ίσως να έχετε βοήθεια από τα αδέλφια σας σε κάποιουςεπαγγελματικούς σας στόχους αλλά δεν αποκλείεται κυρίως οι γυναίκες να κάνετε μιασημαντική ερωτική γνωριμία.

Οι Τοξότες θα ενισχυθείτε σε οικονομικό επίπεδο ίσως με κάποια επένδυση που ίσως νακάνετε ωστόσο ίσως να πάρετε και μια βαθιά ικανοποίηση από κάποια επιτυχία τωνπαιδιών σας.

Οι Αιγόκεροι που εδώ και μεγάλο διάστημα βρίσκεστε σε μια διαδικασία μεταμορφωτικώναλλαγών ίσως να είστε έτοιμοι τώρα να πάρετε σημαντικές αποφάσεις αλλά να κάνετε καικάποιες τακτοποιήσεις για κληρονομικά θέματα ή να αποφασίσετε ποιοι θα είναι οι τελικοίσας στόχοι.Οι φίλοι πάντως θα βρίσκονται στο πλευρό σας.

Οι Υδροχόοι ίσως να έχετε αρκετές φοβίες και αρκετό άγχος ωστόσο κάποια βοήθεια πουθα έχετε από κάποιον συνεργλατη ή το ταίρι σας θα σας βοηθήσει να νοιώσετε πιοασφαλείς ,ίσως να έχετε ευχάριστα νέα για την υγεία κάποιου ατόμου της οικογένειάς σαςκαι να νοιώσετε πιο δυνατοί.

Οι Ιχθείς ίσως να έχετε κάποια σημαντική υποστήριξη από φιλικό σας πρόσωπο ή να κάνετεμια σημαντική συνεργασία ενώ ίσως να αποφασίσετε να κάνετε κάποιες σπουδές ήσεμινάρια για να εξελιχθείτε και να πάρετε μια σημαντική θέση στην εργασία σας .Επίσηςένα πρόσωπο από τον φιλικό σας κύκλο ίσως να παίξει σημαντικό ρόλο στην ζωή σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό