16.9 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Τρίγωνο Άρη – Ουρανού, Κινήσεις αιφνιδιασμού

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ζωή είναι παιχνίδι τακτικής, σε αυτό το παιχνίδι η τόλμη και ο αιφνιδιασμός είναι στοιχεία που αν χρησιμοποιηθούν σωστά μπορούν να μας δώσουν σημαντικά πλεονεκτήματα. Σε κινήσεις αιφνιδιασμού, στις οποίες μπορούμε να έχουμε το πλεονέκτημα, μπορούμε να προχωρήσουμε στις  08/02 όπου ο Άρης από το ζώδιο του Αιγόκερω θα  σχηματίσει όψη τριγώνου με  τον Ουρανό από το ζώδιο του Ταύρου (11ο 01’).

Κάτω από την επιρροή της  όψης τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό, θα γίνουμε πιο τολμηροί και ανατρεπτικοί, ενώ δεν θα διστάσουμε να προχωρήσουμε σε κινήσεις που θα αιφνιδιάσουν τόσο τον σύντροφο και τους δικούς μας ανθρώπους όσο και τους συνεργάτες μας, το αποτέλεσμα θα είναι να βγούμε από το τέλμα που πιθανό είχαμε μπει και να πάρουμε την ζωή μας στα χέρια μας.

Επίσης, μπορεί να πάρουμε την απόφαση να αφήσουμε πίσω μας καταστάσεις που δεν μας γεμίζουν και που τόσο καιρό διστάζαμε, ενώ από την άλλη πλευρά είναι πιθανό να πάρουμε τολμηρές αποφάσεις που θα ανατρέψουν τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην ζωή μας, και εφόσον είναι σωστά μελετημένες θα πετύχουν.

Επίσης αυτές τις ημέρες, θα παρατηρήσουμε ότι τα σωματικά και ψυχικά μας αποθέματα είναι ανεξάντλητα, ενώ τα αντανακλαστικά μας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένα και αυτό μπορεί να αποδειχτεί σωτήριο σε διάφορες καταστάσεις, γι’ αυτό και είναι σημαντικό να μπορέσουμε να διοχετεύσουμε το περίσσευμα της ενέργειας μας σε σωματικές δραστηριότητες, ενώ είναι πιθανό να μας τραβήξουν οι δραστηριότητες που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Ουρανό επηρεάζει τα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές  του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο στη μοίρα που πραγματοποιείται η όψη. Η επιρροή της όψης ισχύει για  10 ημέρες -/+

Στα ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να πάρουν τολμηρές αποφάσεις για την καριέρα τους και να αιφνιδιάσουν τους συνεργάτες τους, βγαίνοντας από την στασιμότητα που ένιωθα ότι είχαν μπει τα τελευταία χρόνια. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την προσωπική τους ζωή, οι οποίες θα ξαφνιάσουν ευχάριστα τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Στα ζώδια της Γης (Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα τους βοηθήσει να βάλουν ένα σημαντικό λιθαράκι στην μελλοντική τους επιτυχία. Αρκετοί από αυτούς είναι πιθανό να δεχτούν μια επαγγελματική πρόταση η οποία φαίνεται αρκετά τολμηρή, αφήνοντας την ασφάλεια που μέχρι τώρα είχαν, ενώ άλλοι μπορεί να πάρουν την απόφαση και να κάνουν στροφή στην καριέρα τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό μπορεί να γνωρίσουν τον κεραυνοβόλο έρωτα.

Στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να προχωρήσουν σε μια οικονομική συνεργασία υψηλού ρίσκου, η οποία όμως θα είναι επιτυχημένη, ενώ από την άλλη πλευρά θα καταφέρουν να αποτινάξουν δεσμούς και πεποιθήσεις από το παρελθόν που τους κρατάνε πίσω. Σε προσωπικό επίπεδο, μια ξαφνική γνωριμία και ένα πρόσωπο που θα εισβάλει απρόσμενα στη ζωή τους θα ανανεώσει την ερωτική τους ζωή και θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν την αυτοπεποίθηση τους.

Στα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς) η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Άρης με τον Ουρανό θα τους ωθήσει να αναπτύξουν με ενθουσιασμό, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους συζητήσεων, τις πιο τολμηρές τους προτάσεις, ενώ από την άλλη πλευρά τα αντανακλαστικά τους θα είναι σε εγρήγορση και θα τους βοηθήσουν να πάρουν τις σωστές αποφάσεις άμεσα. Σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρουν να ανατρέψουν τα δεδομένα που υπάρχουν στην ερωτική τους ζωή, ενώ αρκετοί είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να ασχοληθούν με αθλητικές δραστηριότητες οι οποίες ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό