28.3 C
Athens
Παρασκευή, 7 Ιουνίου, 2024

«Τρένο» η Ρεάλ Μαδρίτης, τεσσάρα στη Γρανάδα και δεν λέει να χάσει στη La Liga

Ειδήσεις Ελλάδα

 Σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ξεχάσει τι πάει να πει ήττα. Η «βασίλισσα» φιλοξενήθηκε από τη Γρανάδα για την 35η αγωνιστική της La Liga. Μπορεί να έχει κατακτήσει μαθηματικά το πρωτάθλημα, ωστόσο η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι κάνει το παιχνίδι της και εντυπωσιάζει διαρκώς. Δίχως να αντιμετωπίσει κανένα απολύτως πρόβλημα, κατάφερε να επικρατήσει με 4-0 εκτός έδρας και έφτασε τους 90 βαθμούς.

Μεσοβδόμαδα η Ρεάλ είχε επικρατήσει με 2-1 της Μπάγερν Μονάχου και πήρε την πρόκριση στον τελικό της Champions League. Το βάθος του ρόστερ της ωστόσο, της επιτρέπει να κάνει αλλαγές και να συνεχίζει να παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. Χάρις σε δύο γκολ του Μπραχίμ Ντίας (49′, 59′) και από ένα των Φραν Γκαρσία (38′) και Αρντά Γκιουλέρ (45+2′), είχε εύκολο απόγευμα κόντρα στην υποβιβασμένη Γρανάδα.

Γρανάδα (Χοσέ Ραμόν Σαντοβάλ): Μπατάλια – Μπρούνο Μέντεθ (74’ Ρικάρντ Σάντσεθ), Πιατκόφσκι, Ιγκνάσι Μικέλ, Νέβα – Πεγίστρι, Σέρχιο Ρουίθ (53’ Όνγκλα), Γκουμπάου (53’ Βιγιάρ), Γιόζβιακ (46’ Καγεχόν) – Μπογέ, Ουζούνι (81’ Μελέντο).

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κουρτουά – Λούκας Βάθκεθ, Έντερ Μιλιτάο, Ρούντιγκερ (70’ Νάτσο), Φραν Γκαρθία – Μόντριτς (70’ Κρόος), Καμαβινγκά, Ντάνι Θεμπάγιος – Γκιουλέρ, Χοσέλου, Μπραΐμ Ντίαθ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό