24 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

«Τρέλα» Παναθηναϊκών: Πάνω από 15.000 εισιτήρια πωλήθηκαν σε 5 ώρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το ΟΑΚΑ αναμένεται να έχει sold out για το ματς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα στις 29/8, με τους φίλους του «τριφυλλιού» να… εξαφανίζουν μεγάλο αριθμό εισιτηρίων.

1
SHARES

Στις 14:00 της Παρασκευής, τέθηκαν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα. Τη ρεβάνς του ζευγαριού των πλέι οφ του Champions League, η οποία θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ. Αγώνας για τον οποίο κυκλοφόρησαν συνολικά περίπου 60.000 εισιτήρια.

Με το που «άνοιξε» η προπώληση έγινε… χαμός! Μαζικά οι φίλοι του Παναθηναϊκού έσπευσαν να «κλείσουν» θέση, σε τέτοιο σημείο που κάποια στιγμή δεν άντεξε το σύστημα και δημιουργήθηκα ένα μικροπρόβλημα που ξεπεράστηκε. Είναι χαρακτηριστικό πως μόλις τις πρώτες 5 ώρες, πωλήθηκαν ηλεκτρονικά 15.000 εισιτήρια!

Συνυπολογίζοντας σε αυτά τα διαρκείας που θα προμηθευτούν πρόσκληση σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τις πωλήσεις εισιτηρίων τις επόμενες ώρες μετά το πρώτο πεντάωρο, γίνεται αντιληπτό πως ήδη έχει γεμίσει το μισό ΟΑΚΑ!

Φαντάζει βέβαιο πως το sold out θα γίνει πράξη εντός των ερχόμενων ημερών, με το Στάδιο να ζει μεγάλες στιγμές το βράδυ της 29ης Αυγούστου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό