30.6 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Τρέλα με τους φίλους της Φιορεντίνα, πάνω από 21.000 έτοιμοι να δουν τον τελικό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα βλέμματα στρέφονται σιγά σιγά στην «OPAP Αρένα», εκεί όπου θα λάβει χώρα ο μεγάλος τελικός της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την ερχόμενη Τετάρτη, 29 Μαΐου (22:00).

Ολυμπιακός και Φιορεντίνα διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον τίτλο του UEFA Europa Conference League και όπως είναι λογικό κυριαρχεί παροξυσμός στις τάξεις των οπαδών των δύο ομάδων για ένα εισιτήριο στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

L’articolo completo sulla visita esclusiva al Viola Park, con tutti i dettagli, le foto e alcuni particolari davvero inediti all’interno del centro sportivo che da settimana prossima aprirà le sue porte alla #Fiorentina di Vincenzo Italiano https://t.co/M290Lant5z

— Matteo Dovellini (@MatteoDovellini) July 7, 2023

Την ίδια στιγμή, πολλοί θα είναι οι οπαδοί των Ιταλών που δε θα έχουν τη δυνατότητα να «δώσουν» το παρών, όμως θα μπορούν να ζήσουν γηπεδική ατμόσφαιρα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι άνθρωποι της Φιορεντίνα ετοιμάζουν μεγαλοοθόνες στο «Αρτέμιο Φράνκι» με την γενική είσοδο να κοστολογείται στα 5 ευρώ και κατ’επέκταση να έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Ήδη 21.000 κόσμος έχει κλείσει θέση στην έδρα της ομάδας ενόψει του τελικού, ενώ στις τάξεις του συλλόγου υπάρχουν σκέψεις για να ανοίξει και το υπερσύγχρονο προπoνητικό «Viola Park» για να ικανοποιηθούν οι επιθυμίες ακόμα περισσότερων φίλων.

La finale di UEFA Europa Conference League, vivila al Franchi🏆💜⚜️

In occasione di Olympiacos-Fiorentina lo stadio apre le porte ai tifosi viola💜

🗓️ Mercoledì 29 maggio🕖 dalle ore 19.00💜 Viviamola insieme!

Acquista il tuo biglietto: https://t.co/UddBBe73Qg pic.twitter.com/ImJ5LOWLwC

— ACF Fiorentina (@acffiorentina) May 20, 2024

«Η Φιορεντίνα θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους ότι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον τελικό Ολυμπιακός – Φιορεντίνα UECL στις 29 Μαΐου στις 21:00 (22:00 ώρα Ελλάδας) στο Στάδιο Artemio Franchi. Ο αγώνας θα προβληθεί σε μεγάλες οθόνες γύρω από το γήπεδο.

Οι θαυμαστές θα μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια για τα Curva Fiesole, Maratona και Tribuna με μόλις 5 € ανά άτομο. Όλοι οι φίλαθλοι που θα παρευρεθούν στο γήπεδο θα χρειαστούν εισιτήριο, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών όλων των ηλικιών. Οι πόρτες του σταδίου θα ανοίξουν από τις 19:00(20:00) και τα εισιτήρια μπορούν να κλείσουν από τις 15:00 τη Δευτέρα 20 Μαΐου. Οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια στην επίσημη σελίδα έκδοσης εισιτηρίων της ACF Fiorentina ( ACF Fiorentina Biglietti ), στο FiorentinaPoint στη Via dei Sette Santi 28r και στο Vivaticket».



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό