23.5 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«Τρέλα» για τον Μέσι στο Χονγκ Κονγκ αλλά… μείνανε άπαντες απογοητευμένοι

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι είχε εκπλήξει τον κόσμο του ποδοσφαίρου όταν είχε αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέβιντ Μπέκαμ. Προφανώς ο αμερικανικός σύλλογος έγινε γνωστός σε όλο τον πλανήτη μετά την απόκτηση του θρυλικού Αργεντινού και ο κόσμος κάνει… αμάν και πως για να δει από κοντά τον 36χρονο.

Η Ίντερ πραγματοποιεί το στάδιο προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν και κάνει ταξίδια στην Ασία για να δώσει φιλικά παιχνίδια. Η ομάδα από το Μαϊάμι ταξίδεψε στο Χονγκ Κονγκ για να αντιμετωπίσει την All Star ομάδα της χώρας. Άπαντες στη χώρα, περιμένανε να δούνε τον Μέσι να αγωνίζεται.

Ο κόσμος είχε δημιουργήσει τρομερή ατμόσφαιρα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου, με την υποδοχή στον Αργεντινό να γίνεται σε στυλ super ήρωα. Παρά την όλη ανυπομονησία, όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο απογοητεύτηκαν και με το παραπάνω, μιας και ο Μέσι δεν αγωνίστηκε ούτε ένα λεπτό.

Ο προπονητής του αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αγώνα, μιας και φαίνεται πως δεν είναι έτοιμος 100% ακόμα να προσφέρει βοήθειες, λόγω ενοχλήσεων. Δυστυχώς για τον κόσμο που γέμισε στο γήπεδο, δεν θα έχει ευκαιρία να τον δει από κοντά, με το επόμενο ματς της Ίντερ Μαϊάμι να είναι κόντρα στη Βίσελ Κόμπε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό