21.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το «Zari» της Μαρίνας Σάττι απέκτησε διασκευή στα… βλάχικα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Όλη η Ελλάδα, αλλά και η Ευρώπη, όπως δείχνουν οι στοιχηματικές εταιρείες, τραγουδά «τα, τα, τα» και το «Zari» της Μαρίνας Σάττι.

Έτσι λοιπόν δεν αποτελεί έκπληξη, πως η ελληνική συμμετοχή για τη φετινή Eurovision μονοπώλησε το ενδιαφέρον και στις Απόκριες, ενώ απέκτησε και τη version της στα… βλάχικα!

Ειδικότερα, viral έχει γίνει το παρακάτω βίντεο, στο οποίο καρναβαλιστές διασκεδάζουν με ένα αυτοσχέδιο τραγούδι, το οποίο συνδυάζεται (φυσικά) με το… πιασάρικο «τα, τα, τα».

Το τραγούδι στα βλάχικα που έκλεψε τις εντυπώσεις κι έχει γίνει… trend στα social media προέκυψε την περασμένη Παρασκευή (15/3) στα «Χουρταρίτσια» που γίνονται στην Αιανή Κοζάνης

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη μουσική του τραγουδιού «Zari» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Vlospa, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βίντεο κλιπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel. Επίσης, creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision 2024 είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

Η Ελλάδα θα εμφανιστεί στο πρώτο μέρος του δεύτερου ημιτελικού της Eurovision 2024, ο οποίος θα γίνει στις 9 Μαΐου 2024, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό