18.9 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το U9 της BYD είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ηλεκτρικό supercar 1.100 ίππων! (Video)

Ειδήσεις Ελλάδα

H κινέζικη εταιρία BYD είναι αυτή την στιγμή η μεγάλη ανερχόμενη δύναμη στα ηλεκτρικά. Οι πωλήσεις της μέσα στην αγορά της Κίνας είναι τεράστιες, και μάλιστα την φέρνουν πολύ κοντά στην Tesla σε απόλυτους αριθμούς.
Η BYD ανοίγεται σιγά-σιγά και σε άλλες αγορές, με επόμενο στόχο της την Ευρώπη, με μία σειρά προσιτών οικονομικά μοντέλων. Σε αυτά ίσως να περιλαμβάνεται και το όχημα που βλέπουμε στις φωτογραφίες.
Πρόκειται για ένα supercar με τέσσερα ηλεκτρικά μοτέρ και απόδοση που φθάνει τα 1.100 άλογα.
Ένα από τα ενδιαφέροντα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν για το U9 είναι ότι διαθέτει μία προηγμένη ενεργητική ανάρτηση που συνδυάζει ηλεκτρονικά ελεγχόμενα αμορτισέρ με αερανάρτηση.

Όπως φαίνεται και στο που παραθέτουμε, το U9 μπορεί να κινηθεί και μόνο με τρεις τροχούς με την ενεργητική του ανάρτηση να κατανέμει το φορτίο. Κάτι που θυμίζει αντίστοιχες υλοποιήσεις της Citroen με τελευταία την Xantia.
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό της ανάρτησης είναι το DiSus-A Intelligent Air Body Control, χάρη στο οποίο το αυτοκίνητο μπορεί να αναπηδήσει μερικά εκατοστά από το έδαφος. Δεν γνωρίζουμε σε τι εξυπηρετεί αυτό, αλλά έτσι κι αλλιώς πάντως είναι εντυπωσιακό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό