18.3 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Tesla Cybetruck είναι «ο Πικάσο των αυτοκίνήτων»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο διάσημος Ιταλός σχεδιαστής αυτοκινήτων Giorgetto Giugiaro αποθέωσε το Tesla Cybertruck ως τον “Πικάσο των αυτοκινήτων”, χαιρετίζοντας τον Elon Musk για την αμφισβήτηση των συμβατικών προτύπων στο σχεδιασμό pick-up.

Ο Giugiaro παραλληλίζει την καινοτόμο προσέγγιση του Musk με την πρωτοποριακή επίδραση του Πικάσο στον κόσμο της τέχνης, επικροτώντας το θάρρος του να αψηφά τα καθιερωμένα πρότυπα.

Ο Giugiaro, αναγνωρισμένος για το επιδραστικό έργο του στο εμβληματικό DeLorean DMC 12 που παρουσιάστηκε στην ταινία “Επιστροφή στο μέλλον”, έχει μια αισιόδοξη άποψη σχετικά με την πιθανή επιτυχία του Cybertruck.

Αποδίδει την απήχησή του στην πρόκληση συναισθηματικών αντιδράσεων και στην προβολή μιας αίσθησης στιβαρότητας, αντιπαραβάλλοντάς την με την επιδίωξη της τελειότητας.

Ο Fabrizio Giugiaro, ακολουθώντας την κληρονομιά του πατέρα του ως σχεδιαστής αυτοκινήτων, επαινεί επίσης το Cybertruck. Αναγνωρίζει τη γενναιότητα του Elon Musk να προσφέρει ένα μοναδικό και τολμηρό στυλ που επιτρέπει στα άτομα να ξεχωρίζουν.

Αυτός ο έπαινος από τον Giugiaro, ένα από τα σημαντικότερα ονόματα του σχεδιασμού αυτοκινήτων, υπογραμμίζει τον ανατρεπτικό χαρακτήρα της φιλοσοφίας σχεδιασμού του Cybertruck, που είναι σε θέση να αλλάξει πολλά σε ολόκληρη την βιομηχανία. Όπως ακριβώς έκανε και ο Πικάσο στην ζωγραφική.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό