20.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Ted Lasso επιστρέφει την άνοιξη στο Apple TV+ και πρώτο trailer για το Hello Tomorrow

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Apple επιβεβαίωσε την επιστροφή της τηλεοπτικής σειράς Ted Lasso για την τρίτη (και ίσως τελευταία) σεζόν της στο Apple TV+ την προσεχή άνοιξη, χωρίς, ωστόσο, να δώσει ακριβή ημερομηνία πρεμιέρας. Η είδηση προέκυψε κατά την διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος της υπηρεσίας στην TCA (Television Critics Association) όπου ανακοινώθηκαν και τα The Reluctant Traveller, Shrinking, The Big Door Prize, Hello Tomorrow, Dear Edward, City on Fire, The Last Thing He Told Me, Extrapolations.

Το Ted Lasso είναι μία από τις πιο δημοφιλείς original παραγωγές του Apple TV+, έχοντας κερδίσει πληθώρα βραβείων μέχρι σήμερα. Ο πρωταγωνιστής Jason Sudeikis ενσαρκώνει έναν προπονητή αμερικανικού football από το Kansas που προσλαμβάνεται από μια επαγγελματική ομάδα κανονικού ποδοσφαίρου στην Αγγλία, παρότι πρόκειται για άλλο άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σχεδόν όλα τα μέλη του cast αποχαιρέτησαν τη σειρά στα κοινωνικά δίκτυα με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της τρίτης σεζόν τον περασμένο Νοέμβριο, διότι η Apple δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα υπάρξει συνέχεια.

Εξάλλου, από την ίδια παρουσίαση προέκυψε και το πρώτο trailer του Hello Tomorrow με πρωταγωνιστή τον Billy Crudup (The Morning Show) στον ρόλο ενός ταλαντούχου πωλητή που ασχολείται με την πώληση εισιτηρίων χωρίς επιστροφή για τη Σελήνη. Το σκηνικό είναι στημένο σε έναν retro sci-fi κόσμο με εντυπωσιακά σκηνικά, η υπόθεση χαρακτηρίζεται ως δραματική κωμωδία και φυσικά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται…

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό