17.4 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Το SUV Seres 5, διαθέσιμο για ευέλικτο leasing από το instacar

Ειδήσεις Ελλάδα

To instacar, η πρώτη πλήρως ψηφιακή υπηρεσία ευέλικτου leasing στην Ελλάδα, εξασφάλισε τη διάθεση του νέου premium ηλεκτρικό  SUV  SERES 5, το οποίο έκανε την είσοδό του στην ελληνική αγορά, πριν από λίγο καιρό με εισαγωγέα την Σπανός Α.Ε.

To λανσάρισμα του Seres 5 στην ευρωπαϊκή αγορά, αποτέλεσε ένα σημαντικό γεγονός για την αυτοκίνηση, με το εντυπωσιακής ισχύος 585 ίππων, premium SUV, να συνδυάζει την εκλεπτυσμένη σχεδίαση και την υψηλή απόδοση, προσφέροντας μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης για τους λάτρεις της πολυτέλειας και της ισχύος.

Τα χαρακτηριστικά του Seres 5 επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία των πολυτελών αυτοκινήτων, διαθέτοντας πέρα από τη μεγάλη ιπποδύναμη, επιτάχυνση 0/100 χλμ. σε 4,2 δευτερόλεπτα και στοιχεία που συνδυάζουν την πολυτέλεια με την χρηστικότητα όπως δύο οθόνες 12 και 15,6 ιντσών, πανοραμική οροφή 85’’, θερμαινόμενα, με μασάζ, αεριζόμενα καθίσματα, ηλεκτρικά καθίσματα από δέρμα Nappa με 12 διαφορετικές ρυθμίσεις. Tο instacar είναι η πρώτη εταιρεία leasing στην Ελλάδα που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές του να αποκτήσουν το Seres 5, για να απολαύσουν την εμπειρία οδήγησης ενός προηγμένου ηλεκτρικού οχήματος.

Το instacar προσφέρει μια ιδιαίτερα απλή διαδικασία μίσθωσης οχήματος για όσο διάστημα επιθυμεί ο κάθε συνδρομητής, πλήρως διαδικτυακή και χωρίς την ανάγκη καταβολής υψηλών προκαταβολών ή την εμπλοκή τραπεζών. Σήμερα, η υπηρεσία καλύπτει όχι μόνο αυτοκίνητα, αλλά και – μέσω της νέας υπηρεσίας instaride – ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια και σκούτερ, τα οποία έχουν ενσωματωθεί στον στόλο του instacar.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό