18.7 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το scooter με το οποίο εμφανίστηκε στο ΣΕΦ με… στυλ ο «λαβωμένος» Μιλουτίνοφ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έστω και με άγχος και με εμφάνιση μακριά από τα καλά του στάνταρ, ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση του μαχητικού Αμαρουσίου με 93-87 για την 18η αγωνιστική της Basket League ανεβαίνοντας στο 16-2 και ρίχνοντας την ομάδα των βορείων προαστίων στο 5-13.

Οι Πειραιώτες έβγαλαν μεταξύ άλλων, σημάδια κόπωσης, ενώ είχαν ξανά τις γνωστές τους απουσίες οι οποίες αφορούν τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα ένεκα υπέρβασης ορίου ξένων στο εγχώριο ρόστερ αλλά και του Νίκολα Μιλουτίνοφ ο οποίος έχει τεθεί εδώ και καιρό εκτός έδρας και θα συνεχίσει να είναι για έναν ακόμα μήνα, λόγω του τραυματισμού του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ τον Ιανουάριο.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Σέρβος σέντερ υπέστη κάταγμα στο 5ο μετατάρσιο του αριστερού ποδιού με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε εγχείρηση και να χρησιμοποιεί για ένα διάστημα πατερίτσες. Ωστόσο, στο παιχνίδι της Κυριακής (11/02) έκανε την εμφάνισή του με έναν ιδιαίτερο τρόπο και συγκεκριμένα χρησιμοποιώντας ένα σκούτερ.

EUROKINISSI

Ο λόγος για το knee scooter το οποίο χρησιμοποιείται κατά πολύ στο εξωτερικό και δη στο ΝΒΑ, εξυπηρετώντας αθλητές με ανάλογα προβλήματα τραυματισμών και αντικαθιστώντας. Χαρακτηριστικό δε, ότι μεταξύ άλλων το έχουν χρησιμοποιήσει οι αστέρες Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ προκειμένου να βοηθήσει στην αποθεραπεία τραυματισμών αλλά και τη μετακίνηση των αθλητών, όντας υπό τον έλεγχό τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό