16.8 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Rogers Cup Γυναικών μετατέθηκε για το 2021

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ομοσπονδία τένις του Καναδά μετέθεσε το Rogers Cup Γυναικών για τον Αύγουστο του 2021, στο Μόντρεαλ.

Η φετινή διοργάνωση ήταν προγραμματισμένη για τις 8-16 Αυγούστου, αλλά η κυβέρνηση του Κεμπέκ προχώρησε σε αναστολή όλων των αθλητικών και πολιτιστικών γεγονότων μέχρι τις 31 Αυγούστου, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Απόψε  (11/4), η ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το τουρνουά μετατίθεται για το διάστημα 6-15 Αυγούστου 2021. Απόφαση για το Rogers Cup Ανδρών δεν έχει ληφθεί μέχρι στιγμής, καθώς αυτό διεξάγεται στο Τορόντο, που υπόκειται στη δικαιοδοσία της κυβέρνησης του Οντάριο.

«Από το ξέσπασμα της πανδημίας ελπίζαμε η κατάσταση να γινόταν καλύτερη σε μία χρονική περίοδο που θα μας έδινε τη δυνατότητα να διοργανώσουμε το τουρνουά. Ξέραμε όμως ότι οι πιθανότητες ελαχιστοποιήθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες», δήλωσε ο διευθυντής του Rogers Cup στο Μόντρεαλ, Εζέν Λαπιέρ.

Και πρόσθεσε: «Προτεραιότητά μας είναι να εγγυηθούμε την ασφάλεια και την υγεία των παικτών, των θεατών, των εθελοντών, των συνεργατών και των εργαζομένων. Αντιλαμβανόμαστε όμως ότι μία τέτοια απόφαση ήταν μονόδρομος. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για την κατανόηση και την υποστήριξή τους αυτήν τη δύσκολη περίοδο».

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό