20 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Resident Evil Village για iPhone 15 Pro και iPad κυκλοφορεί στις 30 Οκτωβρίου

Ειδήσεις Ελλάδα

Το Resident Evil Village θα κυκλοφορήσει για iPhone 15 Pro και iPad στις 30 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε η Capcom κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Capcom αποκάλυψε επίσης τις τιμές για τις εκδόσεις για κινητά του Resident Evil 4 Remake και του Resident Evil Village. Βασικά και τα δύο παιχνίδια είναι δωρεάν, αλλά θα χρειαστούν 59,99 $ και 39,99 $ σε αγορές εντός εφαρμογής, αντίστοιχα, για να ξεκλειδωθεί η πλήρης εμπειρία.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει για το Resident Evil 4 Remake στο App Store. Και τα δύο παιχνίδια θα υποστηρίζουν χειριστήρια στην οθόνη, χειριστήρια παιχνιδιών, multi-touch, HDR και πολλά άλλα.

Τόσο το Resident Evil 4 Remake και το Resident Evil Village παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της Apple για το iPhone 15 Pro. Τα iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max τροφοδοτούνται από ένα τσιπ A17 Pro που διαθέτει μια ολοκαίνουργια GPU με επιταχυνόμενη από το ray-tracing hardware, επιτρέποντας την αναπαραγωγή παιχνιδιών κονσόλας στο iPhone με σχεδόν ισοδύναμη απόδοση.

Η υποστήριξη DisplayPort είναι ενσωματωμένη στη θύρα USB-C σε όλα τα μοντέλα iPhone 15, πράγμα που σημαίνει ότι οι συσκευές μπορούν επίσης να εξάγουν βίντεο έως και 4K/60Hz εγγενώς σε εξωτερική οθόνη ή τηλεόραση εξοπλισμένη με DisplayPort με υποστηριζόμενο καλώδιο USB-C σε DisplayPort. Σε προηγούμενα iPhone με θύρα Lightning, ο κατοπτρισμός βίντεο περιορίζεται στα 1080p με τους προσαρμογείς Lightning-to-HDMI ή Lightning-to-VGA της Apple.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό