17 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το Nissan Qashqai στην κορυφή των πωλήσεων

Ειδήσεις Ελλάδα

Με εντυπωσιακές εμπορικές επιδόσεις, το Nissan Qashqai επέστρεψε και πάλι στην κορυφή των πωλήσεων στην δημοφιλέστατη κατηγορία C-SUV στην ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, για τον Μάρτιο του 2024 το Qashqai κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV καταγράφοντας μερίδιο 17,7%, συμπληρώνοντας έτσι ιδανικά ένα εντυπωσιακό τρίμηνο από πλευράς εμπορικών επιδόσεων. Το Qashqai βρίσκεται στην πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV για το πρώτο τρίμηνο του 2024, με συνολικό μερίδιο 11,8%.

Το Qashqai διατίθεται σε μία ευρύτατη γκάμα προτάσεων, σε μοναδικές προσφορές, από τις Μild Ηybrid εκδόσεις, έως και σε αυτές με το e-POWER, την αποκλειστική τεχνολογία ηλεκτροκίνησης της Nissan, χωρίς την ανάγκη φόρτισης σε πρίζα.

Τι είναι το Nissan e-Power

Το Nissan e-Power είναι μια μοναδική τεχνολογία που προσφέρει έναν πιο αποδοτικό, πιο αθόρυβο και αποτελεσματικό τρόπο οδήγησης στην πόλη. Με μια μπαταρία που φορτίζεται από τον βενζινοκινητήρα, δεν χρειάζεται να τo συνδέσετε για φόρτιση.

Το Qashqai διατίθεται επίσης με ένα Mild Hybrid σύστημα μετάδοσης κίνησης. Με προηγμένο βενζινοκινητήρα, υποβοηθούμενο από “σπιρτόζα” ηλεκτρική ισχύ και διαθέσιμο με κίνηση στους 2 και 4 τροχούς.

Με έξι επίπεδα εξοπλισμού Elite

Η αρχική έκδοση με πλούσιο εξοπλισμό και υψηλά επίπεδα ασφάλειας, από€24.990 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.500€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Ζάντες 17″, Intelligent Cruise Control με Speed limiter, Cross Traffic Alert, Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, Drive Modes

Premium

Η ιδανική έκδοση, με χαρακτηριστικά που προσδίδουν άνεση και στιλ, από€27.990 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.000€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Ζάντες αλουμινίου 17″, Σύστημα A-IVI 8″ με κάμερα οπισθοπορίας, Δερμάτινο τιμόνι & δερμάτινος λεβιές ταχυτήτων, Αυτόματος κλιματισμός, Πίσω υποβραχιόνιο με ποτηροθήκες

N-Connecta

Με εξοπλισμό υψηλής λειτουργικότητας από €30.190 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.000€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Ζάντες αλουμινίου 18″, Πλήρης οθόνη 12,3″ στον πίνακα οργάνων, Σύστημα A-IVI2 & 12,3″ με Navigation, Ατμοσφαιρικός φωτισμός κονσόλας, Κάμερα Περιμετρικής Θέασης (AVM) με Ανίχνευση Κινούμενου Αντικειμένου (MOD)

N-Connecta Feel

Η έκδοση που προσφέρει άνεση και στιλ σε υψηλό επίπεδο από €32.290 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.000€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Γυάλινη οροφή, Ράγες οροφής, Θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα, Θερμαινόμενο τιμόνι, Ασύρματη Φόρτιση Κινητού Τηλεφώνου (Wireless charging).

Techna

Η έκδοση “ορόσημο” από €34.290 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.000€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Ζάντες αλουμινίου 19″, Head Up Display, Προβολείς LED με προσαρμοσμένη δέσμη (AFS), Έξυπνο κλειδί με μνήμες (i-key), Εξωτερικό αμάξωμα με διχρωμία, Ατμοσφαιρικός φωτισμός κονσόλας & θυρών.

Techna Plus

Για αυτούς που τα θέλουν όλα από €39.290 (στην τιμή υπάρχει έκπτωση 2.000€). Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει: Ζάντες αλουμινίου 20″, Πλήρως δερμάτινα καθίσματα Nappa, Ηχοσύστημα Bose με 10 ηχεία, Μασάζ καθίσματος οδηγού & συνοδηγού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό