17.1 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Το Netflix εξαγοράζει την εταιρία παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών Spry Fox

Ειδήσεις Ελλάδα

To Netflix έδειξε με τον τρόπο του ότι ετοιμάζεται να εισέλθει στην αγορά των games, καθώς εξαγόρασε την εταιρία παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών, Spry Fox.

Πρόκειται για την έκτη προσθήκη στη λίστα των στούντιο παιχνιδιών του Netflix, σύμφωνα με το δελτίο τύπου της εταιρείας. Το Spry Fox είναι γνωστό για τα χαριτωμένα, παστέλ παιχνίδια του. Οι πιο δημοφιλείς τίτλοι του περιλαμβάνουν το παζλ στρατηγικής Triple Town, το παιχνίδι λέξεων Alphabear και το life-sim Cozy Grove. «Ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε παιχνίδια με ένα στούντιο του οποίου οι αξίες — η αμείλικτη εστίαση στη χαρά των εργαζομένων και των παικτών — ευθυγραμμίζονται στενά με τις δικές μας», έγραψε στην ανακοίνωση ο Amir Rahimi, αντιπρόεδρος των παιχνιδιών του Netflix.

Το Netflix δήλωσε για πρώτη φορά την πρόθεσή του να εισέλθει στον κλάδο των games τον Ιούλιο του 2021. Μόλις μερικούς μήνες αργότερα, είχε αγοράσει το πρώτο του στούντιο: Night School. Στη συνέχεια, άρχισε να κυκλοφορεί παιχνίδια τηλεφώνου, τα οποία θα παίζονται μέσα από την εφαρμογή. Από εκείνους τους πρώτους μήνες, η εταιρεία έχει επεκτείνει σημαντικά τη σειρά διαθέσιμων παιχνιδιών της για παιχνίδι μέσω κινητού.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό