23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Το Netflix αποκάλυψε κι άλλη άσεμνη χειρονομία του Μαρτίνες στον Εμπαπέ!

Ειδήσεις Ελλάδα

Κάτι παραπάνω από ένας χρόνος έχει περάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ το 2022 και το ντοκιμαντέρ του Netflix, «Captains of the World», φέρνει στο προσκήνιο όλο και περισσότερα… περίεργα σκηνικά που έλαβαν μέρος εκεί και στο παρασκήνιο που δεν είδαμε.

Έτσι, το Netflix μετά τη συνομιλία του Λιονέλ Μέσι με τον Βουτ Βέγκχορστ, αποκάλυψε και μία ακόμη άσεμνη χειρονομία του Εμιλιάνο Μαρτίνες στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ, στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Αργεντινός τερματοφύλακας ήταν αναμφίβολα ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της διοργάνωσης, τόσο για τις εμφανίσεις του, όσο και για τις αντιδράσεις του.

Από την εκπληκτική επέμβαση στο σουτ του Ράνταλ Κόλο Μουανί στην κυριολεκτικά τελευταία φάση του τελικού και το τρομερό «στοπ» στον Αουέρ Μαμπίλ απέναντι στην Αυστραλία, έως τον… πανηγυρισμό του (;) με το τρόπαιο του καλύτερου πορτιέρε του τουρνουά. Τώρα, λοιπόν, υπάρχει άλλο ένα βιντεάκι που κυκλοφορεί στα social media μέσω του ντοκιμαντέρ του Netflix, το οποίο έχει προκαλέσει την… εξαγρίωση αρκετών οπαδών.

Συγκεκριμένα, όταν ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι έτοιμος να «εκτελέσει» στη διαδικασία των πέναλτι και έχει στήσει την μπάλα στα «11» βήματα, ο Μαρτίνες φαίνεται να τον πλησιάζει και να του κάνει μία κίνηση με τη λεκάνη του στο ύψος του προσώπου του Γάλλου σταρ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό