16.1 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Το must win ματς με Βαλένθια και το αρνητικό σερί με ισπανικές ομάδες

Ειδήσεις Ελλάδα

Έτοιμος για μία ακόμη εντός έδρας αναμέτρηση για τη Euroleague είναι ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά τη νίκη τους επί της Μπάγερν Μονάχου, θέλουνε να χτίσουνε ένα νέο σερί. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, η Βαλένθια, για τη 14η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες, θα είναι για πρώτη φορά φέτος πλήρης. Κανένας παίκτης του Ολυμπιακού δεν ταλαιπωρείται από τραυματισμό, με τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος να έχει επιστρέψει στη δράση. Στα θετικά είναι ότι κόντρα στην ισπανική ομάδα, αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του η πιο πρόσφατη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», ο Φίλιπ Πετρούσεφ.

Από κει και πέρα, ο μόνος που δεν θα είναι διαθέσιμος, είναι ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος γύρος της Euroleague.

Μετά από 13 αγωνιστικές, τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και η Βαλένθια, έχουν ρεκόρ 7-6. Οι Πειραιώτες θέλουν να επιβεβαιώσουν τον τίτλο του φαβορί και να πάρουν τη νίκη. Να φτιάξουν ένα νέο σερί, αλλά και να «σπάσουν» την κακή φετινή παράδοση με ισπανικές ομάδες.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, έχουν υποδεχθεί μέχρι στιγμή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια και έχει γνωρίσει την ήττα απ’ όλες.

Στα αγωνιστικά των φιλοξενούμενων, ο Άλεξ Μουμπρού θα έχει τρεις πολύ σημαντικές απουσίες, καθώς δεν υπολογίζονται οι Τζάρεντ Χάρπερ, Τσάβι Λόπεθ-Αροστέγι και Σέμι Οτζελέγε, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό