20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το Mitsubishi Space Star με φρέσκο σχεδιασμό και προηγμένες τεχνολογίες

Ειδήσεις Ελλάδα

Στην έρευνα αξιοπιστίας της J.D. Power and Associates για το 2019 στην αγορά της Γερμανίας, η Mitsubishi βρέθηκε στην κορυφή, καθώς τα αυτοκίνητα της εμφάνισαν μόλις 85 προβλήματα ανά 100 αυτοκίνητα, όταν ο μέσος όρος της αγοράς είναι στα 115 προβλήματα.
Η γκάμα της ιαπωνικής εταιρίας που είναι διαθέσιμη στην γερμανική αγορά είναι ακριβώς ίδια με αυτή που μπορείς να βρεις σε μια αντιπροσωπεία της χώρας μας, με το νεότερο μέλος αυτής να είναι το ανανεωμένο Space Star.Η τρέχουσα γενιά του μικρού αυτοκινήτου πόλης της Mitsubishi βρίσκεται στην αγορά 6,5 χρόνια, και μετράει περίπου 700.000 πωλήσεις σε 90+ χώρες σε όλο τον κόσμο, εκ των οποίων οι 210.000 στην Ευρώπη. Επιπλέον, το 2019 το Space Star ήταν best seller της Mitsubishi στην Ευρώπη, με 38.000 πωλήσεις, ήτοι περίπου 23% του συνολικού όγκου των πωλήσεων της.
Στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, η ιαπωνική εταιρία παρουσίασε το ανανεωμένο Space Star, για να κάνει το ντεμπούτο του στην Ευρώπη και στην Ελλάδα από τον Φεβρουάριο. Οι αναβαθμίσεις που έχει υποστεί αυτά τα χρόνια -τόσο οπτικά, όσο και μηχανολογικά- καθιστούν το μικρό αυτοκίνητο πόλης της Mitsubishi καθολικά καλύτερο.Ξεκινώντας από το εσωτερικό, το πλήρως αναβαθμισμένο Space Star διαθέτει πλέον νέα μαλακά πλαστικά, νέα διακοσμητικά, νέα καθίσματα, ενώ στο κέντρο της κονσόλας υπάρχει μια μεγάλη οθόνη αφής με διαγώνιο 7 ίντσες, για το νέο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Η εταιρία ονομάζει το σύστημα Smartphone-linked Display Audio και προσφέρει τις ίδιες λειτουργίες που συναντάμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της Mitsubishi (πλοήγηση μέσω smartphone, τηλέφωνο, μουσική κλπ), και κάμερα οπισθοπορείας.
Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας προσφέρει συμβατότητα με Apple CarPlay και Android Auto. Τα συστήματα αυτά είναι ένας έξυπνος και ασφαλής τρόπος να χρησιμοποιείς το iPhone και το Android smartphone σου στο αυτοκίνητό, καθώς σου επιτρέπουν να μην αποσπάτε η προσοχή σου από τον δρόμο. Αφού συνδέσεις το smartphone σου με το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, μπορείς να λάβεις λεπτομερείς οδηγίες πλοήγησης, να πραγματοποιήσεις κλήσεις, να στείλεις και να λάβεις μηνύματα, να ακούσεις τη μουσική σου και πολλά άλλα.Εκτός αυτών, το ανανεωμένο Space Star προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια για τους επιβάτες, καθώς ενσωματώνει χαρακτηριστικά του Advanced Driver-Assistance Systems (ADAS) που σπάνια βρίσκεις για την κατηγορία A. Πιο συγκεκριμένα, το αστικό αυτοκίνητο της Mitsubishi διαθέτει σύστημα αποφυγής πρόσκρουσης με ανίχνευση πεζών (Forward Collision Mitigation, FCM), σύστημα προειδοποίησης αποχώρησης από τη λωρίδα κυκλοφορίας (Lane Departure Warning Lane, LDW), αυτόματη μεγάλη σκάλα φώτων (Auto High-Beam AHB), και κάμερα οπισθοπορείας.
Οι διαστάσεις του Space Star το τοποθετούν στο άνω άκρο της κατηγορίας του (A-Segment), καθώς με μήκος 3.845 χλστ. και μεταξόνιο στα 2.450 χλστ. μπορεί εύκολα να μεταφέρει πέντε ενήλικες, όταν μερικά μοντέλα του ανταγωνισμού είναι αποκλειστικά τετραθέσια. Με πλάτος 1.665 χλστ. και ύψος 1.505 χλστ., και συνολικό μήκος περιοχής ποδιών στα 1.651 χλστ. ο “αέρας” για τα κεφάλια και τα πόδια εξασφαλίζουν άνετες μετακινήσεις. Ακόμα, ο χώρος αποσκευών ανέρχεται σε 235 λίτρα, ο οποίος εκτοξεύεται στα 912 λίτρα, όταν αναδιπλωθούν οι πλάτες των πίσω καθισμάτων.Μηχανικά το μοντέλο προσφέρεται με δύο κινητήρες. Πρόκειται για τον 1.000άρη τρικύλινδρο κινητήρα βενζίνης 71 ίππων με 88 Nm ροπής και και με τον 1.200άρη τρικύλινδρο βενζίνης απόδοσης 80 ίππων με 106 Nm ροπής, με τα δύο κινητήρα σύνολα να πληρούν τους αυστηρούς κανονισμούς για τις εκπομπές ρύπων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Euro 6d.
Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, με την αγορά ενός Space Star ή οποιουδήποτε άλλου μοντέλου της Mitsubishi, απολαμβάνεις 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 8 χρόνια εγγύηση μπαταρίας στα υβριδικά μοντέλα, και 5 χρόνια εγγύηση γνήσιων αξεσουάρ. H τιμή του Mitsubishi Space Star ξεκινά από τα 10.640 ευρώ, αλλά αυτήν την περίοδο “τρέχουν” προσφορές σε όλες τις εκδόσεις από την εισαγωγική εταιρία, που μειώνουν την αρχική τιμή στα 10.390 ευρώ.1Αναλυτικά οι τιμές:
1.0 Entry: 10.640 ευρώ
1.0 Inform: 11.150 ευρώ
1.0 Inform Plus: 11.930 ευρώ
1.2 Invite: 13.450 ευρώ
1.2 Invite CVT: 14.250 ευρώ
1.2 Intense: 14.750 ευρώ
1.2 Intense CVT: 15.650 ευρώ

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό