17.4 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το MG3 έρχεται να αμφισβητήσει το καθεστώς στα υβριδικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η MG ετοιμάζεται να αμφισβητήσει τις παραδοσιακές δυνάμεις στην ευρωπαϊκή αγορά υβριδικών οχημάτων με την τελευταία της πρόταση, το MG3.

Με τιμή κάτω των 20.000 ευρώ, το υβριδικό MG3 στοχεύει να διαταράξει την κυριαρχία των υβριδικών Toyota Yaris και Renault Clio E-Tech, τα οποία συνολικά αντιπροσώπευαν το 86% των πωλήσεων υβριδικών μικρών αυτοκινήτων στην Ευρώπη πέρυσι.

Το MG3 υπόσχεται καλύτερες επιδόσεις σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, διαθέτοντας ταχύτερο χρόνο επιτάχυνσης από 0 έως 100 km/h σε μόλις 8 δευτερόλεπτα και συνδυασμένη ισχύ 192 ίππων.

Ωστόσο, υπολείπεται ελαφρώς όσον αφορά την αποδοτικότητα καυσίμου, υπολογίζοντας εκπομπές CO2 100 g/km σε σύγκριση με τα μοντέλα Clio και Yaris, τα οποία επιτυγχάνουν χαμηλότερες εκπομπές CO2 σύμφωνα με τους επίσημους κύκλους.

Παρόλα αυτά, η MG αναμένει μεγάλη ζήτηση για την υβριδική της πρόταση, προβλέποντας ότι οι ευρωπαϊκές πωλήσεις θα ξεπεράσουν τις 300.000 μονάδες φέτος.

Επιπλέον, η MG σχεδιάζει να επεκτείνει την υβριδική της γκάμα ώστε να συμπεριλάβει μικρά και συμπαγή SUV, προκαλώντας περαιτέρω ανταγωνιστές όπως η Nissan, η Hyundai και η Kia στην κατηγορία των υβριδικών SUV.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό