23.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Το MG 3 αποκαλύπτεται, έστω και άτυπα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η MG μπορεί να κλέβει τις εντυπώσεις με τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της, κατά κύριο λόγο με το εντυπωσιακού value-for-money MG 4 και το εντυπωσιακό Cyberster αλλά δεν ξεχνά τα προσιτά μοντέλα στα οποία στηρίχθηκε σε μεγάλο βαθμό η ανάκαμψη των τελευταίων ετών. Ξέρουμε λοιπόν ότι ετοιμάζει το νέο MG 3 με στόχο να το παρουσιάσει στο κοινό στο προσεχές μέλλον και τώρα έχουμε την πρώτη ευκαιρία να του ρίξουμε μία ματιά χάρη στην διαρροή κάποιων ψηφιακών σχεδίων.

Μία διαρροή που αποκαλύπτει χωρίς πολλές περιστροφές την έντονη επιρροή των μεγαλύτερων μοντέλων της MG στο design του νέου MG 3. Ξεχωρίζουμε τον εμπρός προφυλακτήρα που σε συνδυασμό με τα νέα φωτιστικά σώματα δημιουργούν μία ιδιαίτερα σπορ εικόνα, τις διακριτικές αλλά χαρακτηριστικές πτυχώσεις στο καπό και τα πλαϊνά και στο πίσω μέρος, τον προφυλακτήρα με τους faux-αεραγωγούς και τα νέα φανάρια. Δυστυχώς, δεν έχουμε κάποια εικόνα από την καμπίνα αλλά τουλάχιστον όσον αφορά στο εξωτερικό, είναι σαφής η προσπάθεια της MG να δημιουργήσει ένα προσιτό αλλά ελκυστικό πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες του αγοραστικού κοινού.

Η λέξη κλειδί όσον αφορά στο MG 3 είναι το “προσιτό”. Γι’ αυτό, σε αντίθεση με τα MG 4 και Cyberster, το MG 3 δεν πρόκειται να λανσαριστεί σε κάποια αμιγώς ηλεκτρική έκδοση. Αν και δεν έχουμε επίσημη πληροφόρηση αναφορικά με τα διαθέσιμα κινητήρια σύνολα, περιμένουμε κάποιον θερμικό κινητήρα, πιθανότατα έναν 4-κύλινδρο με περίπου 100 άλογα, ο οποίος θα αναβαθμιστεί με ένα ήπια υβριδικό σύστημα ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές ρύπων. Κατά τα άλλα, η νέα γενιά του μικρού hatchback θα φέρει βελτιώσεις στην τεχνολογία και τους χώρους, καθώς και μία μικρή αύξηση στην τιμή, με την εταιρία να μας διαβεβαιώνει ότι ακόμα και έτσι, το MG 3 θα εξακολουθεί να είναι ένα από τα πλέον προσιτά νέα αυτοκίνητα στην αγορά.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό