18.3 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

«Το MeToo και το πολιτικά ορθό είναι αλά καρτ στην Ελλάδα»

Ειδήσεις Ελλάδα

«Έχουμε το δικαίωμα κάποιους να τους λέμε χοντρούς χωρίς κανένα κόστος και κάποιους άλλους δεν έχουμε το δικαίωμα»

Σε ανάρτηση που έκανε εις βάρος του ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας, τονίζοντας πως αν είχε δεχτεί επίθεση άλλο πρόσωπο με παραπάνω κιλά, σήμερα θα είχε πάρει το θέμα μεγάλη έκταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε τα εξής: «Μου έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα, να μην στενοχωριέμαι. Δεν στενοχωρήθηκα καθόλου. Δεν είμαι από τους ανθρώπους, που όταν τους λένε “Λιάγκα είσαι χοντρός”, στενοχωριέμαι. Όχι ότι είμαι γαϊδούρι και δεν επηρεάζομαι, όμως δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα με καταβάλει, ή δεν θα μπορώ να δουλέψω» είπε αρχικά.

«Είχε πει πριν από τρία χρόνια η Κάτια Ταραμπάνκο και είχε πει η γυναίκα, ότι με θεωρεί μεταξύ σοβαρού και αστείου, από τους ωραιότερους άνδρες της Ελλάδα. Εγώ θεωρώ, ότι το είχε πει για αστείο. Έναν ωραίο άνδρα δεν τον καθιστούν οι κοιλιακοί. Δεν λέω ότι είμαι ωραίος, άσχημος με θεωρώ. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Βρήκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μία φωτογραφία μου πριν από 10 χρόνια. Και σχολίασε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος» συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Το πρόβλημά μου δεν είναι ο Μάκης, το πρόβλημά μου είναι ότι το MeToo και το πολιτικά ορθό είναι αλά καρτ στην Ελλάδα. Έχουν δικαίωμα κάποιοι να παρεξηγούνται, που τους λένε χοντρούς και κάποιοι άλλοι όχι. Έχουμε το δικαίωμα κάποιους να τους λέμε χοντρούς, χωρίς κανένα κόστος και κάποιους άλλους δεν έχουμε το δικαίωμα. Αυτό λοιπόν δεν είναι MeToo, ούτε πολιτική ορθότητα. Είναι ξεκαθάρισμα λογαριασμών» είπε και κατέληξε:

«Εκτός από τη Ναταλία Γερμανού τοποθετήθηκε κανένας άλλος; Κι αν δεν είχα γράψει εγώ κάτι δημόσια, θα έβγαινε κανείς να με στηρίξει; Αν στο πρόσωπο το δικό μου, βάλλεται ένα άλλο πρόσωπο με παραπάνω κιλά, θα γινόταν χαμός στην Ελλάδα από χθες;».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό