15.9 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Το Mega προτείνει να φιλοξενήσει debate Μητσοτάκη-Τσίπρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο σταθμός δεν θα μεταδώσει το debate όλων των πολιτικών αρχηγών στις 10 Μαΐου λόγω Champions League

Πρόταση σε Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία να φιλοξενήσει ένα debate ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα, έκανε με επιστολή του το Mega.

Ο τηλεοπτικός σταθμός θα εκπροσωπηθεί την επόμενη Τετάρτη 10 Μαΐου στο debate όλων των πολιτικών αρχηγών στα στούντιο της ΕΡΤ με την παρουσιάστρια του κεντρικού του δελτίου, Ράνια Τζίμα, ωστόσο δεν θα το μεταδώσει, καθώς την ίδια ώρα θα διεξάγεται ο αγώνας Μίλαν-Ίντερ για το Champions League, τα δικαιώματα του οποίου έχει το κανάλι. Έτσι, ο γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης, Σταμάτης Μαλέλης, σε επιστολή του προς τα δύο κόμματα καλεί Μητσοτάκη και Τσίπρα σε debate στα στούντιο του σταθμού, χωρίς να αναφέρει ημερομηνία διεξαγωγής του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει «όχι» σε debate μόνο με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή τη φάση, αλλά έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει πριν από τις δεύτερες εκλογές. Αντιθέτως, ο Αλέξης Τσίπρας το έχει προτείνει και αναμένεται να κάνει δεχθεί την πρόκληση του Mega.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό