24.4 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Το Kasselakis Tours πάει Σπέτσες και βάζει τιμωρία τον Τσίπρα

Ειδήσεις Ελλάδα

Άλλη μια βραδιά με άφθονο γέλιο χάρισαν ο Γιώργος Μητσικώστας και ο Σωτήρης Καλυβάτσης, στο επεισόδιο της σατιρικής εκπομπής «Μήτσι-Var», που μεταδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής από τη συχνότητα του Action 24. Οι δυο κωμικοί αναπαρέστησαν μια από τις στιγμές που απασχόλησαν ιδιαίτερα την πολιτική σκηνή της χώρας μας και δεν είναι άλλη από την τριήμερη συνάντηση εργασίας που έκαναν τα μέλη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης ως δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων ανακοινώνει σε έκτακτο δελτίο την αποβολή του, όπως τον χαρακτηρίζουν, προέδρου του δεκαπενταμελούς, Αλέξη Τσίπρα, για την απουσία του από τη συνάντηση στο νησί του Αργοσαρωνικού. Μάλιστα η απόφαση λήφθηκε από τον βουλευτή Χανίων, Παύλο Πολάκη (Γιώργος Μητσηκώστας).

Ο κ. Πολάκης σε δηλώσεις που έκανε στο δελτίο αναφέρει ότι ο κ. Τσίπρας ήταν αδικαιολογήτως απών από το τριήμερο στις Σπέτσες που διοργάνωσε το Kasselakis Tours. 

Στη συνέχεια του ρεπορτάζ, ο παρουσιαστής του δελτίου αναφέρθηκε στις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το διήμερο ενώ όπως καταλήγει το ρεπορτάζ, οι βουλευτές του κόμματος συμφώνησαν ότι τελικά ο Στέφανος Κασσελάκης θυμίζει τον Αλέξη. Ιδίως στάθηκαν στο γεγονός ότι τα ελληνικά του θυμίζουν τα αγγλικά του Τσίπρα. 

Μάλιστα, ανέτρεξαν και σε παλαιότερη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει ο τέως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην παιδική εκπομπή Ουράνιο Τόξο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό