23.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Το Jeep Renegade αναβαθμίστηκε τεχνολογικά

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Jeep προχώρησε σε μια αναβάθμιση του Renegade, εστιάζοντας κατά κύριο λόγο στο εσωτερικό του.

Η βασική αλλαγή είναι ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10,25 ιντσών και στην υιοθέτηση ενός σύγχρονου συστήματος infotainment με άψογη συνδεσιμότητα με το Apple CarPlay και το Android Auto και οθόνη αφής 10,1 ιντσών, η οποία είναι μεγαλύτερη κατά 40%.

Το νέο infotainment έχει πενταπλάσια ταχύτητα επεξεργασίας, είναι πλήρως συνδεδεμένη, επιτρέποντας συνεχή αλληλεπίδραση με τον ψηφιακό κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας 4G και της υποστήριξης ενημερώσεων over-the-air, ενώ διαθέτει θύρες USB-A και USB-C.

Μέσω του φωνητικού ελέγχου Alexa της Amazon, οι οδηγοί μπορούν κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες όπως ο καιρός ή να εντοπίσουν κοντινές θέσεις στάθμευσης και σταθμούς φόρτισης.

Από πλευράς συστημάτων πρόωσης το αναβαθμισμένο Renegade εξακολουθεί να είναι διαθέσιμο ως 1.5 Turbo e-Hybrid, με 130 ίππους και 240 Nm και αυτόματο κιβώτιο DSG 7 σχέσεων.

Επίσης, υπάρχει η γνωστή plug-in υβριδική, τετρακίνητη έκδοση 4xe με 240 ίππους και το σύστημα Selec-Terrain. Τόσο το Renegade e-Hybrid όσο και το 4xe, σε συνδυασμό με νέα ελαστικά 18 ιντσών κατηγορίας A+, παρουσιάζουν βελτίωση στην οικονομία καυσίμου και μείωση των εκπομπών CO2 που φτάνει έως και το 5%.

Τα αναβαθμισμένα Jeep Renegade αναμένεται να είναι διαθέσιμα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και σε τιμές ελαφρώς αυξημένες σε σχέση με τις τρέχουσες.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό